Imagini în premieră cu Ioana Condea înainte să moară. Se îngrășase 30 kg și…

Publicat: 24/01/2019 | 22:55

Medicii spuneau, în urmă cu un an, despre Ioana Condea că este o luptătoare. Tânăra dăduse semne că și-ar reveni după mai bine de patru ani de stare vegetativă.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut ultimele poze cu ea în viață. Aparent, imaginile arătau progresul făcut în ultimul an. Din păcate, această ”zvâcnire” a fost una înșelătoare, iar Ioana s-a stins pe un pat de spital din Germania, lăsând în urmă o familie și un copil care îi vor duce dorul.  

Drama Ioanei Condea a impresionat foarte multă lume. În urmă cu cinci ani, tânăra a fost bătută până a intrat în comă, de către un proxenet român pe nume Robert Tănase (39 de ani). Totul s-a întâmplat în Germania, acolo unde fata plecase când avea doar 19 ani, pentru un loc de muncă promis de către soția lui Robert Tănase, Florentina. (VEZI AICI: Caz tras la indigo cu cel al romancei mutilate in Germania! Robert i-a ruinat viata si unei alte romance)

Ioana a fost găsită de către un echipaj de salvare într-un bordel, întinsă pe podea, inconștientă. Până la internare, starea ei s-a înrăutățit foarte grav, intrând practic în comă. Cel care i-a nenorocit viața, proxenetul Robert Tănase, era dat în urmărire internațională după ce a fost condamnat în România la trei ani de închisoare pentru furt calificat și șantaj.

(Citește și: S-A AFLAT DIAGNOSTICUL IOANEI CONDEA)

Familia ar fi aflat abia după 10 zile tragica veste

În prezent, călăul fetei se află închis într-un penitenciar din Germania, fiind condamnat la opt ani de închisoare.

Asta în vreme ce familia Ioanei Condea se pregătește de înmormântare. Corpul ei nu a mai putut lupta, iar, pe 13 ianuarie, fata s-a stins sub privirile deznădăjduite ale medicilor. Mai trist este că familia ar fi aflat abia pe 23 ianuarie, cu 10 zile mai târziu, după cum au relatat câțiva apropiați.

Toată lumea a fost șocată de veste, și asta pentru că starea medicală a Ioanei părea că se îmbunătățește vizibil de la o zi la alta. Se îngrășase circa 30 de kilograme, era lucidă și coopera cu medicii, ba chiar începuse să fie plimbată cu scaunul cu rotile, după patru ani și ceva în care a stat imobilizată la pat.

(VEZI AICI:Ultimul mesaj al Ioanei Condea, inainte sa i se intample nenorocirea din Germania)

În ultimele fotografii, Ioana își strânge mama în brațe

Ioana se pregătea să meargă din nou, asta i-au spus medicii nemți Grațielei Condea, doar că fiica ei a murit subit.

Ultimele poze cu Ioana sunt din curtea spitalului din Koln unde era internată, aflată în scaunul cu rotile, în timp ce-și strânge mama în brațe.

Una dintre ultimele imagini cu Ioana Condea în viață, alături de mama ei

Apel umanitar pentru repatriere

Mama Ioanei dorește să-și înmormânteze fata în satul ei natal, Bobolia, din Prahova, însă repatrierea costă 5.000 de euro, bani de care familia nu dispune. Ea a făcut un apel la toți cei care o pot ajuta să strângă această sumă.

Zilele următoare, Grațiela Condea va pleca în Germania să discute cu autoritățile de acolo detalii legate de aducerea trupului fiicei sale în țară.

Cei care vor să ajute familia pentru a strânge acești bani pot dona în contul RO40INGB0000999906415286 deschis pe numele Georgetei Grațiela Condea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...