Ioana Constantin a intrat în cursa pentru alegeri! Reprezentanta PMP și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1

Autor:
Publicat: 13/08/2020 | 16:15
Ioana Constantin a intrat în cursa pentru alegeri! Reprezentanta PMP și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1

Ioana Constantin a intrat în cursa pentru alegerile locale. Reprezentanta PMP și-a depus, astăzi, candidatura pentru Primăria Sectorului 1.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Ioana Constantin și-a anunțat candidatura și intențiile pentru organizarea Sectorului 1 al Capitalei. Candidata PMP a vorbit despre refacerea Sectorului 1 și despre măsurile pe care intenționează să le aplice. (CITEȘTE ȘI: CÂND SE VOR DESFĂȘURA ALEGERILE LOCALE ÎN ROMÂNIA! LUDOVIC ORBAN A ANUNȚAT DATA)

„Am depus astăzi candidatura pentru Primăria Sectorului 1. Este, de altfel, prima candidatură depusă pentru sectorul nostru și vă mulțumim tuturor celor care ați semnat pentru PMP Sector 1!

Suntem mulți cei care ne dorim un sector prosper, sigur, curat, un sector prietenos cu copiii și bunicii noștri, în care să ne bucurăm de fiecare zi. Candidatura mea este pentru Sectorul 1, pentru sectorul în care am crescut, am studiat și în care locuiesc.”, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

„Mai multă transparență”

De asemenea, Ioana Constantin i-a asigurat pe alegători că își va da toată silința să readucă măreția Sectorului 1, să recapete „statutul de Capitală a Capitalei” și în toate demersurile ei o să păstreze o atitudine transparentă și deschisă față de cetățeni. (VEZI ȘI: ELENA UDREA, REACȚIE SURPRINZĂTOARE DUPĂ CE TRAIAN BĂSESCU ȘI-A ANUNȚAT CANDIDATURA LA PRIMĂRIA CAPITALEI! „GATA, S-A TERMINAT CU GLUMA…”)

„Mai puține taxe și impozite, mai multă transparență prin publicarea tuturor facturilor și contractelor; locuri de parcare pentru rezidenți; piețe moderne și curate, dar și piețe volante în fiecare cartier; creșe, grădinițe și școli moderne și sigure; locuri de joacă sigure și curate, dar și trotuare accesibile pentru mame și copii; siguranță și ordine publică; mai mult verde, mai puțină poluare: în fiecare cartier, construim grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunității; oprim depozitările ilegale de deșeuri.

Avem multe de reparat, de continuat, de făcut pentru sectorul nostru. Iar votul vostru este mai presus de orice negociere politică. Îi mulțumesc mult domnului profesor Cătălin Avramescu că a acceptat să fie șeful meu de campanie!

Angajamentul meu și al echipei PMP Sector 1 este ca cel mai bogat sector al Municipiului București să își recapete statutul de Capitală a Capitalei!”, a mai scris Ioana Constantin.