Ioana Filimon, învinsă de Diana Belbiță. „Miss România” a părăsit Ferma

Publicat: 17/05/2019 | 10:07

Ioana Filimon a făcut tot posibilul să câștige premiul cel mare de 50.000 de euro de la „Ferma”, însă norocul nu a fost de partea ei, nici acum, când a intrat pentru a doua oară în competiție. În ediția de joi, 16 mai 2019, Ioana Filimon s-a duelat cu Diana Belbiță și a pierdut, părăsind competiția. „A fost o onoare să fiu aici și să vă cunosc”, a spus Ioana Filimon la finalul duelului cu Diana Belbiță.

Ioana Filimon și Diana Belbiță s-au luptat în arena de duel pentru a-și asigura un loc în semifinală, alături de Zmărăndescu, Moroșanu, Marius Crăciun și cei doi bandiți, Florin Pastramă și Otniela.

Mi-aș fi dorit să rămână Ioana. Ioana a avut cinci dueluri de eliminare, iar Belbiță a avut două”, a comentat Florin Pastramă după duelul celor două. „Este o victorie de adevărat campion, s-a bucurat în liniște. Ioana e prima concurentă care pleacă cu zâmbetul pe buze”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

După 16 săptămâni de show, mandatul Otnielei de fermier este cel mai tensionat. Zmără și Moro au intrat în razboi deschis cu Otniela, spunându-i: „Ești cel mai leneș fermier”.

Vali Bărbulescu, despre scenele de amor din Fermă

Vali Bărbulescu rupe tăcerea și vorbește despre scenele de amor din Fermă care au stârnit un val de controverse. Au tot existat zvonuri conform cărora în Fermă unii concurenți au renunțat la inhibiții, dar și la haine și… au dat frâu liber sentimentelor. Se speculează că în timpul emisiunii concurenții ar fi întreținut relații intime. Ei bine, Vali Bărbulescu a rupt tăcerea și a vorbit despre scenele care au stârnit un val de controverse.

”Am o părere bună. Mie îmi plac oamenii când se iubesc, când se întâlnesc, când fac sex. (…) Nu știu… Nu am fost lângă ei. Am auzit și eu. Nu pot să confirm, nici să infirm. Imaginile vorbesc de la sine. Cât timp am stat noi în cocioabă nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Vali Bărbulescu pentru Viva!

Citește și...