Ioana Ginghină a mai fost măritată o dată. Cum arată acum Daniel Tudorică, primul soț al actriței

Publicat: 21/08/2019 | 09:52

Ioana Ginghină s-a măritat în 2007 cu Alexandru Papadopol, de care se îndrăgostise la filmările telenovelei “Numai iubirea”. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au semnat actele de divorț. Însă, puţină lume ştie că Ioana a mai fost căsătorită, ea divorţând în 2004, când avea 27 de ani, de un alt actor, Daniel Tudorică, mai cunoscut pentru faptul că a fost asistentul lui Pepe la mai multe emisiuni de televiziune.

Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți., a scris Ginghină pe blogul ei, după ce Papadopol a fost fotografiat sărutându-se cu actriţa Adriana Titieni.

Ioana Ginghină s-a măritat în 2007 cu Alexandru Papadopol, de care se îndrăgostise la filmările telenovelei “Numai iubirea”. Puţină lume ştie că Ioana se află la al doilea mariaj, ea divorţând în 2004, când avea 27 de ani, de un alt actor, Daniel Tudorică, mai cunoscut pentru faptul că a fost asistentul lui Pepe la mai multe emisiuni de televiziune.

Daniel Tudorică, primul soț al Ioanei Ginghină

Motivul pentru care mariajul lor a eșuat, ar fi fost faptul că el şi-ar fi dorit un copil, dar în acea perioadă Ioana a preferat să se concentreze pe carieră.

”Nu se va duce către panta de manifestări extreme”

Ioan Burculeț spune că Ioana ”nu va trece cu bine acest divorț”, însă afirmă și că nu va fi vorba despre o pantă a manifestărilor extreme. “Nu va trece cu bine acest divorț, dar nici nu se va duce în panta de manifestări extreme, adică să se întâmple ceva rau. Este o etapă dificilă și o lecție existențială pe care universul i-o aduce în prim plan, este un lucru bun pentru că fiecare învățăm din anumite circumstanțe existențiale mai puțin plăcute”, a mai declarat astrologul, conform wowbiz.ro.

În ceea ce privește cariera, veștile sunt bune pentru Ioana Ginghină. “Își va reface viața de familie trebuie să învețe până la sfârșitul acestui an, lecția orgoliului, încăpățânării, pentru că încăpățânarea nu duce întotdeauna către constructivitate. Din punct de vedere al carierei motorul ei în viață este segmentul profesional. Va avea succes în carieră”, a mai declarat astrologul Ioan Burculeț, conform sursei citate.
Citește și...