Ioana Ginghină, gest neașteptat la jumătate de an de la divorțul de Alexandru Papadopol

Autor: A.N.
Publicat: 15/01/2020 | 14:21

Ioana Ginghină, gest neașteptat la jumătate de an de la divorțul de Alexandru Papadopol. 

A fost un an plin de încercări pentru Ioana Ginghină. Pe 20 iunie, actrița și Alexandru Papadopol au semnat actele de divorț, pe cale amiabilă, la notar. Iar, acum, fiecare își vede mai departe de viața lui. Alexandru Papadopol se află într-o relație cu Adriana Titieni.

Conform unor persoane din anturajul actorilor, Ruxi nu a cunoscut-o încă pe iubita tatălui său, dar mama ei încearcă să o apropie de actuala parteneră a fostului ei soț. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚUL A SCHIMBAT-O ENORM! CUM A IEȘIT IOANA GINGHINĂ ÎMBRĂCATĂ ASTĂZI, LA CUMPĂRĂTURI. FUSTIȚA SCURTĂ DE O PALMĂ I-A LĂSAT MASCĂ PE TOȚI)

“Iubita lui i-a trimis Ruxandrei un cadou de Crăciun. Din câte știu, cele două nu s-au întâlnit până acum. Ioana nu a fost deranjată de acest gest, ba chiar încearcă să o apropie pe Ruxi de iubita fostului soț. Se gândește că și ea, la rândul ei, e mamă, că are doi copii, și e ok să aibă grijă de Ruxandra atunci când e la tatăl ei. Fata va trebui să o accepte la un moment dat, pentru că relația lor pare serioasă. În plus, ruptura dintre Ioana și tatăl fiicei sale a avut loc cu mult timp înainte ca el să își facă o iubită”, au mărturisit surse din anturajul celor doi pentru Libertatea.

Ioana Ginghină vrea să se recăsătorească

În ciuda faptului că a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului. (CITEȘTE ȘI: IOANA GHINGHINĂ & ALEX PAPADOPOL AU FOST LA PSIHOLOG CA SĂ-ȘI SALVEZE CĂSNICIA, DAR… AM AFLAT CINE A INSISTAT SĂ DIVORȚEZE!)

„Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani” a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal.

Citește și...