Ioana Ginghină, probleme în paradis? Actrița a făcut mărturisiri din pandemie: ”COVID-ul distruge și relații”

Publicat: 02/08/2020 | 13:34

Ioana Ginghină a publicat, pe contul ei de Instagram, un mesaj care i-a pus pe fani pe gânduri. Actrița le-a mărturisit prietenilor virtuali în ce mod a afectat-o pandemia de coronavirus.

Ioana Ginghină a trecut prin momente grele după divorțul de Alexandru Papadopol, dar acum și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Actrița a publicat, însă, un mesaj pe contul ei de Instagram care i-a pus pe fani pe gânduri.

Ioana Ginghină a vorbit despre relațiile eșuate și felul în care sunt acestea afectate din cauza pandemiei de coronavirus. Actrița și-a spus punctul de vedere și a stârnit discuții între fani. (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU IUBEȘTE DIN NOU? CU CINE A FOST SURPRINSĂ VEDETA LA MALUL MĂRII)

”Da, este clar COVID-ul nu distruge doar economia, distruge și relații. Este evident, convingerile noastre despre cum abordăm COVID-19, distanțarea socială și unde, cum și dacă purtăm masca, sunt diferite. Dar, dacă pe facebook poți ignora sau chiar bloca persoanele care nu îți plac, ce facem când avem prieteni apropiați care au un punct de vedere mult diferit despre cum să te comporți în pandemie?

Da, poate în trecut nu ați fost de acord la lucruri precum educația, politica, dar după lungi discuții ați acceptat să nu fiți de acord și să ieșiți la un Party Retro și să vă distrați. Avem nevoie de compasiune acum,mai mult ca niciodată.

Trebuie să ne luăm la revedere de la prietenii care nu se află pe aceeași lungime de undă cu noi când vine vorba despre COVID-19? Răspunsul este : NU. Exista modalități de a vorbi cu prietenii sau membrii familiei astfel încât să ne protejăm relațiile dar și sănătatea”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Ioana Ginghină vrea să se recăsătorească

În ciuda faptului că a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului. La un an de la divorțul de Alexandru Papadopol, actrița iubește din nou, iar relația ei merge ca pe roate. (CITEȘTE ȘI: IOANA GHINGHINĂ & ALEX PAPADOPOL AU FOST LA PSIHOLOG CA SĂ-ȘI SALVEZE CĂSNICIA, DAR… AM AFLAT CINE A INSISTAT SĂ DIVORȚEZE!)

„Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani”, a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal.