Ioana Ginghină, testată pentru coronavirus! Care a fost motivul

Publicat: 08/07/2020 | 13:27

Ioana Ginghină a fost testată pentru coronavirus. Actrița a plecat în vacanță, dar nu înainte de a afla rezultatele testului COVID-19.

Ioana Ginghină și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță, în Grecia. Înainte de asta, însă, actrița a fost testată pentru coronavirus, conform reulilor impuse de autorități în contextul actual.

Rezultatul testului a fost negativ, iar Ioana s-a pornit spre Grecia. Actrița a făcut 12 ore cu mașina și le-a făcut dezvăluiri fanilor despre experiența de la vamă și nu numai. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE SPUNEA GEORGE BURCEA DESPRE FEMEIA IDEALĂ, ÎN URMĂ CU CINCI ANI: ”NU AȘ DORI SĂ…”)

”După 12 ore am ajuns, ieri în Thasos. N-am stat la vama decât să facem testul covid și atât. A durat 10-15 minute cu totul. Aici e liniște, puțini turiști față de alți ani, însă e frumos. De acum plajă, mare, soare. Să aveți o zi frumoasa!”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Ioana Ginghină vrea să se recăsătorească

În ciuda faptului că a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului. La un an de la divorțul de Alexandru Papadopol, actrița iubește din nou, iar relația ei merge ca pe roate. (CITEȘTE ȘI: IOANA GHINGHINĂ & ALEX PAPADOPOL AU FOST LA PSIHOLOG CA SĂ-ȘI SALVEZE CĂSNICIA, DAR… AM AFLAT CINE A INSISTAT SĂ DIVORȚEZE!)

„Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani”, a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal.