Ioana Tufaru a slăbit 70 de kilograme și și-a schimbat tot look-ul! Cum arată acum

Publicat: 09/04/2019 | 12:23

Fiica Andei Călugreanu a făcut două operaţii de micşorare a stomacului, iar ultima oară a reulit să slăbească 70 de kilograme. Noua siluetă i-a dat multă încredere în ea, așa că a decis să-și schimbe și look-ul. 

Medicul care a operat-o în urma cu câţiva ani pe Ioana Tufaru şi datorită căruia a slăbit 123 de kilograme i-a sărit în ajutor şi în octombrie 2017, când femeia ajunsese la greutatea de 165 de kilograme şi risca probleme grave de sănătate. Doctorul i-a spus că îşi pune viaţa în pericol şi a chemat-o să-i facă o nouă intervenţie, mai exact să-i monteze un inel gastric.

M-am operat pe 3 octombrie, 2017. Tot domnul doctor care mi-a făcut şi intervenţia de micşorare a stomacului mi-a sărit în ajutor şi nu mi-a cerut niciun ban. E ca un înger păzitor. Mă simt foarte bine acum. Prima săptămână am mâncat numai supe, apoi mâncare pasată, de bebeluş. A fost o operaţie uşoară şi sunt mândră că am slăbit 40 de kilograme în aproape şase luni. Dacă mai slăbesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericită„, povestea Ioana la finalul lunii octombrie 2017.

Ei bine astazi, la un an şi şapte luni de când i-a fost montat inelul gastric, fiica Andei Călugăreanu are 95 de kilograme, cu 70 mai puţin decât avea când a făcut intervenţia medicală, relatează wowbiz.ro.

De când a slăbit, fiica Andei Călugăreanu este preocupată de aspectul ei. Se vopseşte, poartă bijuterii şi se aranjează mereu înainte de a pleca din casă.

Când merge la teatru, un loc care îi aminteşte de copilărie şi, implicit, de mama ei, Ioana are grijă să fie îmbrăcată şi să se comporte exact cum şi-ar fi dorit cea care i-a dat viaţă.

Citește și...