Ioana Tufaru, acuzată că își bate copilul. Reacția ei: „Îi mai dau palme la fund”

Publicat: 19/07/2019 | 12:14
Ioana Tufaru, acuzată că își bate copilul. Reacția ei: „Îi mai dau palme la fund”

Ioana Tufaru este acuzată în continuare de fani că își bate copilul, iar de această dată, fiica Andei Călugăreanu a rupt tăcerea și a vorbit despre aceste acuzații. Femeia este denigrată pentru că ar fi agresivă cu copilul.

Eu nu îmi cresc copilul după manuale, după cărţi în general, ci doar după sfatul medicului care mi-a fost alături de la început, când nu ştiam nimic despre ceea ce înseamnă să fii mamă. Eu îl cresc şi îl educ pe Luca după metodele mele, după regulile cu care am fost şi eu crescută şi nu aplec urechea la ce spune x sau y.

I-am mai dat şi palme la fund, îi dau şi acum, dar nu ştiu cât simte că poartă încă pampers. De cele mai multe ori însă, dacă face boacăne grave îl apostrofez, dar nu vă gândiţi că ţip exagerat la el, să îngheţe copilul. Să ştiţi că el, în esenţă, este un băieţel înţelegător, docil şi ascultător. Mai face drăcii, cum e şi normal la vârsta lui, dar nu poţi să-i ceri unui micuţ de patru ani să stea smirnă„, a declarat Ioana Tufaru pentru Wowbiz.ro.

Ioana Tufaru: ”Gigi Becali a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca”

Ioana Tufaru are, acum, un alt motiv de satisfacție. S-a mutat într-o garsonieră nouă, în Militari, tot prin grija lui Gigi Becali. “Ne-am mutat tot în “ograda” domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea.

Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje”, a declarat Ioana Tufaru.

Citește și...