Ioana Tufaru apare mereu nemachiată și cu haine primite de pomană, dar stai să vezi ce frumoasă e aranjată!

Publicat: 26/01/2019 | 11:04

Fiica Andei Călugăreanu nu a avut niciodată o situație financiară prea bună, chiar dacă a moștenit câte ceva de pe urma mamei ei. 

Ioana Tufaru a avut o viață plină de încercări, dar bucuria cea mai mare a venit odată cu nașterea fiului ei, pe care îl iubește ca pe ochii din cap. Odată cu asta, ea spune că nu a mai avut timp de micile plăceri feminine, cum ar fi să-și cumpere haine sau să se machieze mai des.

O alta mare problemă a femeii este greutatea. Și-a pus inel gastric și a slăbit 20 de kilograme, dar își găsește în continuare foarte greu haine.

Cu toate astea, atunci când apare la TV și este aranjată și machiată de profesioniști, Ioana parcă este alt om, și aproape că nu o recunoști. În urmă cu câţiva ani, Ioana nu iesea din casa nemachiata si avea grija sa imbrace haine de calitate cand mergea la plimbare cu fiul ei. In plus, se vopsea des si isi prindea parul astfel incat sa o avantajeze.

Ioana Tufaru duce o viaţă la limita supravieţuirii, căci averea moştenită de la mama sa nu a fost nici pe departe pe cât şi-ar fi imaginat unii. Femeia susţine că tot ce i-a rămas de la regretata artistă este un tablou şi drepturile de autor ale operei acesteia. Anual femeia primeşte de la Centrul român pentru administrarea drepturilor artiştilor interpreţi o sumă modică.

 

Citește și...