Ioana Tufaru, cu inima frântă de durere. Ce a pățit fiica regretatei Anda Călugăreanu

Publicat: 30/05/2019 | 22:03

Ioana Tufaru a trăit o experiență nefericită, în urma căreia s-a ales cu inima frântă de durere. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a dezvăluit în cadrul unui interviu ce i s-a întâmplat și care e motivul pentru care plânge aproape în fiecare zi. 

Citește și: Ioana Tufaru, schimbată după ce a slăbit 75 de kilograme! Cum își câștigă acum existența

Ioana Tufaru, cu inima frântă de durere din cauza umilințelor la care e supusă

Cu vocea stinsă din cauza plânsului, Ioana Tufaru a mărturisit că avut parte de episoade care și-au spus amprenta asupra ei, după ce a ieșit la plimbare cu fiul său în parc. Unele dintre mamele din locurile de joacă în care a mers au criticat-o pentru felul în care îl crește pe Luca; critici și mai acide a primit și pe rețelele de socializare, unde a fost numită “mamă denaturată” și a fost acuzată că își ține băiețelul în mizerie. Deși e conștientă că lumea e tot mai rea, fiica Andei Călugăreanu își dorește ca aceste umilinţe să înceteze.

“Aş vrea să înceteze criticile virtuale şi ale unor mame din parc! Reproşurile la adresa mea nu se mai termină şi sunt nejustificate. Unii scriu de mine că sunt „vaca dracului, puturoasă şi nespălată”, alţii mă condamnă că trăiesc din ajutor social. Lor le spun că din data de 29 ianuarie lucrez la teatru, repet şi 12 ore pe zi pentru rolul meu din «Scripcarul pe acoperiş», la Teatrul Evreiesc. Este o colaborare, dar tot muncă se numeşte. Cel mai mult mă deranjează însă cei care îmi spun că sunt o mama denaturată şi îmi cresc copilul în mizerie. E adevărat că îmi las băiatul să se murdărească şi să se tăvălească în parc, că asta e plăcerea lui. Dar când ajungem acasă îl spăl, îi pun haine curate…Luca are casa curată lună, merge la grădiniţă. Este un copil perfect normal care creşte într-un mediu liniştit şi sănătos, vă asigur. Aşa că, oameni buni, nu mă mai jigniţi că mă doare foarte tare şi nu pot să cred că există atâta răutate în jurul nostru”, a declarat Ioana Tufaru cu ochii în lacrimi, relatează wowbiz.ro.

Vedeta a mai spus că este tare mândră de fiul ei, care merge de ceva timp la grădiniță și s-a integrat foarte bine. Luca va împlini 4 ani la toamnă.

“Băieţelul meu este minunat. Este un spectacol întreg. E vesel, râde mult, se joacă, e poznaş, exact cum trebuie să fie un copil. Merge şi la grădi, îi place mult acolo, printre copii, dar trebuie să recunosc că face multe năzbâtii. Când mă uit la poze cu el, de acum doi ani, nici nu-l mai recunosc. E schimbat, i s-au mai modificat şi trăsăturile, sunt pregnant masculine să zic aşa, dar tot frumos este. Şi eu şi Ionuţ îl adorăm. E înnebunit după dulciuri. Ar mânca întruna bomboane şi biscuiţi, dar avem grijă să nu-i dăm în exces. Nici nu-l privăm însă de bucuriile acestea ale copilăriei, că nu ar fi corect”, a mai povestit fiica regretatei artiste.

Citește și...