Ioana Tufaru, mărturisiri şocante: “Ajunsesem să mănânc 10 PÂINI pe Zi”. Câte kilograme a slăbit, după ce medicii i-au pus un inel gastric

Publicat: 07/11/2017 | 11:17
Ioana Tufaru, mărturisiri şocante: “Ajunsesem să mănânc 10 PÂINI pe Zi”. Câte kilograme a slăbit, după ce medicii i-au pus un inel gastric

Ioana Tufaru a trecut recent printr-o operaţie dificilă, după ce a ajuns să aibă o greutate de peste 160 de kilograme. În cadrul unui interviu, fata regretatei cântăreţe Anda Călugăreanu a făcut dezvăluiri de-a dreptul halucinante. Vedeta a dat deja câteva kilograme jos, după ce i-a fost montat un inel gastric.

În vârstă de 39 de ani, Ioana Tufaru a slăbit 11 kilograme la o lună de la intervenţia chirurgicală. Medicul care i-a făcut operaţia de micşorare de stomac e cel care i-a pus în octombrie inel gastric.

„Îi mulţumesc din suflet domnului doctor. Omul asta mi-a salvat viaţă a două oară. Fără el sigur nu aş fi putut să slăbesc pentru că îmi era foame întruna. Ajunsesem să mănânc 10 pâini pe zi, plus prăjeli, mâncăruri cu grăsime… Mă simţeam din nou ca un sac fără fund. Acum mă satur de la un dumicat de pâine. Nu pot să consum mai mult”, a povestit Ioana Tufaru, potrivit wowbiz.ro.

În urmă cu opt ani, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului. Pe atunci, Ioana Tufaru avea 213 kilograme. După ce şi-a tăiat stomacul, ea a slăbit în timp record 123 de kilograme şi a reuşit să se menţină până acum doi ani când a rămas însărcinată. Iar kilogramele luate atât în timpul sarcinii, cât şi după ce a născut nu a mai reuşit să le dea jos.

„Nu sunt în stare să ţin dietă. Nu pot. Nu sunt capră să mănânc doar frunze şi iarbă, mi-e poftă de mâncăruri cu sosuri, de shaorma, de pizza. Nu ştiu cum o să slăbesc”, povestea femeia în urmă cu două luni, conform sursei citată mai sus.

Ioana Tufaru are un băieţel de doi ani. Vedeta şi logodnicul ei, Ionuţ, i-au pus numele Luca.

Citește și...