Ioana Tufaru, moștenire de zeci de mii de euro! Război pe avere! Vinde apartamentul socrului?

Publicat: 26/02/2018 | 17:00
Ioana Tufaru, moștenire de zeci de mii de euro! Război pe avere! Vinde apartamentul socrului?

Dați afară din casă de tatăl iubitului Ioanei Tufaru, în momentul în care a fost anunțat că va deveni bunic, Ioana și Ionuț au primit ajutor de la Gigi Becali, care le-a oferit o locuință. Gabriel Mardare s-a stins din viață, săptămâna aceasta, la 86 de ani. Ioana și Ionuț își făcuseră planuri încă de acum trei ani cu apartamentul bătrânului, pe care sperau să-l moștenească și să-l vândă!

Casa părintească a lui Ionuț, un apartament de trei camere situat în zona Titan, a devenit subiect de scandal în familia acestuia. Gabriel Mardare nu vrea ca fiul și viitoarea noră să-i mai calce vreodata pragul casei. Izgoniți din cămin și lăsați să doarmă sub cerul liber, Ioana și Ionuț mai speră acum să moștenească apartamentul bătrânului.

Lucru care s-ar putea întâmpla întrucât Ionuț a mai moștenit în trecut un apartament de la mama lui, pe care l-a vândut. A fugit cu banii și i-ar fi tocat pe femei.

După ce i-au furat în repetate rânduri bani din casă, proaspătul bunic și-a pus arici la portofel. Vizitat recent de fiul lui, Gabriel Mardare a refuzat să-I mai dea vreun ban.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020