Ioana Tufaru riscă să își piardă copilul! Uite cum arată Luca acum şi câte kilograme are: “Am fost cu el la doctor“

Publicat: 16/11/2018 | 08:04

Ioana Tufaru este foarte supărată că a fost reclamată la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, pe motiv că își ține copilul în mizerie, astfel riscând să se îmbolnavească. Cunoștințe ale Ioanei susțin că micuțul Luca nu este bine îngrijit și trebuie să se ia măsuri în această privință.

Fiica Andei Călugăreanu a răbufnit când a auzit ca este considerate o mamă iresponsabilă şi a declarat că afirmaţiile sunt nişte minciuni inventate de oameni răutăcioși.

Îmi pare rău ca lumea vorbeşte prostii, nişte tâmpenii fără margini despre familia mea. Trebuie să ai şi probe înainte să faci astfel de afirmaţii monstruoase. Fac în fiecare zi curaţenie în casă, spăl de câteva ori pe săptămână haine, cearceafuri, tot ce trebuie. Îmi iubesc copilul mai mult decât pot mincinoşii ăştia să-şi imagineze şi îl îngrijesc exact cum trebuie şi cum mi-au spus medicii. Vă trimit poze cu el, să vedeţi cât este de solid şi vesel. Acum sunt cu el în parc. . Am fost de curând cu el la doctor, ca a avut roşu în gât. Acolo mi l-au cântărit, are 15 kilograme, o greutate perfectă pentru vârsta lui. Are poftă de mâncare, ar mânca non stop… Eu îi gătesc. Îl duc la teatru în fiecare săptămână, vorbesc mereu cu el, sa înveţe cât mai multe cuvinte. Am fost de curând la un spectacol în memoria Mihaelei Runceanu si toţi artiştii l-au plăcut pe Luca si au zis că este un copil frumos şi foarte bine îmbrăcat. Doamne, n-aveţi idee cât de mult mă rănesc toate aceste răutăţi. Cea mai mare durere pentru o mamă este să-i zici că e iresponsabilă, neglijentă cu puiul ei.„, a declarat Ioana Tufaru pentru Wowbiz.ro

Ce pensie primește lunar: “Pe talon scrie pensie socială”

Fiica regretaţilor artişti Anda Călugăreanu şi Dan Tufaru primește lunar o pensie lunară de la stat în valoare de 520 de lei. La această sumă se adaugă salariul soțului ei. Ionuț Mardare câştigă mai puţin de 1.500 de lei la o firmă de salubrizare.

Citește și: Ioana Tufaru s-a topit pe picioare! Cum a aparut pe plaja din Costinesti: „Am slabit 40 de kilograme”

“Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic. Nu mă gândesc să îmi caut de lucru. Dacă nu-mi place unde o să lucrez şi rămân fără banii pe care îi primesc de la stat, ce mă fac? Nu vreau să mă angajez, eu nu am lucrat deloc până acum. Am înţeles că din ianuarie o să se facă pensia 640 de lei, lucru foarte bun”, a povestit Ioana Tufaru anul trecut pentru Click!

Citește și: Ioana Tufaru, moștenire de zeci de mii de euro! Război pe avere! Vinde apartamentul socrului?

Citește și...