Ion Dichiseanu e… dichisit! Are 81 de ani, dar arata ca un print

Publicat: 22/08/2015 | 21:31

Marele actor Ion Dichiseanu a fost dintotdeauna un barbat cuceritor, extrem de pedant si cu mare lipici la reprezentantele sexului frumos. Desi este octogenar, este la fel de prezentabil ca in tinerete.

Nici nu zici ca au trecut anii peste legendarul actor Ion Dichiseanu. Are 80 de ani, dar look-ul sau este la fel de rafinat si de elegant ca in anii sai de glorie.

CANCAN.RO l-a surprins pe maestrul scenei romanesti in timpul unei plimbari la pas prin Dorobanti. A atras privirile trecatorilor ca un magnet gratie felului impecabil in care arata.

Eleganta intruchipata

Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu a iesit sa ia aer imbracat intr-o tinuta care i-ar face invidiosi pe multi tineri. Cu o pereche de pantaloni albi, camasa si pantofi de aceeasi culoare si un sacou de culoare crem, maestrul a fost o aparitie care nu avea cum sa treaca neobservata. In plus, are o atitudine de adevarat domn, asa cum, de altfel, a fost intreaga lui viata.

Ion Dichiseanu

Cu o umbrela in mana, cu ochelari de soare si cu o tigara in coltul gurii, marele actor roman s-a plimbat prin Dorobanti.

Ion Dichiseanu

A facut si o scurta oprire in fata unui restaurant, unde a studiat cu mare atentie oferta de pe panpoul aflat la intrare. Si-a continuat apoi drumul cu eleganta si atitudinea specifica adevaratilor gentlemani.

A fost casatorit cu Simona Florescu timp de 23 de ani

Ion Dichiseanu (81 de ani) a cunoscut-o pe Simona Florescu pe cand avea 52 de ani, iar ea abia implinise varsta majoratului. Cei doi s-au casatorit repede, iar la scurt timp a venit pe lume singura lor fiica, Ioana, acum in varsta de 27 de ani.

Simona Florescu

Dupa un mariaj de 23 de ani, Simona si Ion Dichiseanu au divortat in toamna anului 2009. Cei doi fosti soti au ramas in relatii foarte bune.

CITESTE SI:

E ultimul romantic in viata! Dovada ca dragostea nu imbatraneste niciodata! Ion Dichiseanu a redescoperit iubirea la 81 de ani

Cand tatal uita ca e tata si devine socru! Ce i-a facut Ion Dichiseanu fiicei sale cand a aflat ca divorteaza de ginerele grec

(D.A.)

Citește și...