Ion Iliescu s-a imbatat crunt! Dezvaluiri din viata fostului presedinte al Romaniei

Publicat: 08/12/2014 | 17:38

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, s-a imbatat crunt dupa ce a baut trei stacane de vodca. Acesta a declarat ca s-a facut "praf" dupa ce a baut vodca si lichior de trandafiri.

Fostii colegi de studentie de la Moscova ai lui Ion Iliescu spun ca acesta era genul de persoana care spunea bancuri si era in centrul discutiilor. Cel caruia colegii rusi ii spuneau „Ionel” a profitat imediat de popularitatea sa si i-a invatat pe acestia jocuri romaneşti.
Ionel ne-a aratat la una din primele noastre petreceri, dupa ce am dansat si am glumit, jocul cu cutia de chibrituri. Scoteam interiorul cutiei de chibrituri si ramanea doar exteriorul. Unul isi aseza pe nas cutia si trebuia sa o puna pe nasul celui de langă el. Adica se uneau, poate cs unii se si sarutau. Stiu ca Ionel mi-a pus mie cutia pe nas, o data. Poate ca de asta am si retinut”, a spus, potrivit rtv.net, Nina Ilina, o colega a celui care urma sa fie presedintele Romaniei.

Prima betie

Ion Iliescu in tinerete (foto:: Russia.TV )
Ion Iliescu in tinerete (foto:: Russia.TV )

Tineretea lui Iliescu pe plaiurile moscovite i-a adus prima si ultima betie din viata sa. Un coleg isi sarbatorea ziua de nastere, iar Iliescu a baut cot la cot cu „profesionistii rusi”. „Trei stacane de vodca si pe urma una de lichior de trandafiri care m-au facut praf. Eram si la etajul cinci. Ei au iesit sa se aeriseasca. Eu n-am coborat, mi-a fost greu sa ajung pana la capatul holului”, a povestit Ion Iliescu.(B.V.)

 

Recomandarea CIAO.RO