Ion Țiriac vrea să conducă Federația Română de Tenis!

Autor: Cristian P
Publicat: 05/06/2019 | 17:03
Fostul mare jucător român Ion Țiriac vrea să preia șefia Federației Române de Tenis.

Țiriac, care este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România şi-a depus candidatura la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis și are susținerea necondiționată a fostului său partener de dublu și totodată al bunului său prieten, Ilie Năstase.

„Nasty” este convins că Ion Țiriac va reuși să aducă stabilitate în tenisul românesc pentru că este un foarte bun ambasador al sportului românesc și totodată un nume care nu mai are nevoie de niciooprezentare dar și un bun manager, dovadă fiind succesul pe care îl are în afaceri.

„Va linişti apele în tenisul românesc. Ştie cel mai mai bine ce e de făcut pentru tenisul din România. E un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare”, a declarat Ilie Năstase.

De asemenea, candidatura lui Ion Țiriac este sprijinită și de Simona Halep, fostul lider mondial WTA arătându-și de multe ori atașamentul față de fostul mare tenismen al României.

Ion Țiriac va candida pentru postul de președinte al Federației Române de Tenis cu Ion Ţupa, Răzvan Itu, director general în cadrul FRT, Liviu Ursuleanu, fost vicepreşedinte al FR Tenis, şi contestatarul actualei conduceri, Marius Vecerdea, preşedintele Tenis Club Pamira Sibiu.

Imediat după ce Ion Țiriac și-a anunțat candidatura, actualul preşedinte George Cosac nu şi-a mai depus candidatura, anunțând că îl sprijină pe Ţiriac pentru acest post.

Alegerile pentru desemnarea noului președinte al Federației Române de Tenis vor avea loc pe 19 iunie, evenimeentul urmând a se desfășura la „Tenis Club Herăstrău”.

 

 

Citește și...