Ionel Dănciulescu a flirtat la un șpriț cu o drăgălașă!

Publicat: 02/08/2018 | 23:30

La ceas de seară, CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Ionel Dănciulescu la un eveniment monden. Cunoscutul om de fotbal nu a fost însă singur, ci în compania unei tinere atrăgătoare, cu care s-a întreținut mai toată seara. Vă prezentăm, în exclusivitate, imaginile cu cei doi! (Promotiile zilei la monitoare)

Ionel Dănciulescu a profitat de invitația la o prezentare de modă și bine a făcut, căci s-a relaxat pe cinste! ”Danciu-gol”, cum i se spunea pe vremea în care era spaima portarilor, a venit îmbrăcat la patru ace la evenimentul monden. (CITEȘTE ȘI: IONEL DĂNCIULESCU, DISTRACȚIE CU DINAMOVIȘTII)

Fostul atacant a optat pentru o ținută extrem de chic: o cămașă albă, cu vestă, pantaloni-pană și pantofi negri. Bineînțeles, outfit-ul a fost accesorizat de un ceas de firmă. Însă nu ceasul a atras atenția tuturor, ci ”drăgălașa” cu care s-a întreținut directorul sportiv de la Dinamo. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Ionuț Dănciulescu, la povești cu o tânără atrăgătoare

Ionel Dănciulescu, la povești cu ”drăgălașa”

Plină de viață, misterioasa tânără i-a povestit, cu patos, diverse întâmplări lui Ionel Dănciulescu. În timp ce se delecta cu o băutură fină, cunoscutul om de fotbal era de-a dreptul acaparat de istorisirile fetei. Nu de alta, dar zâmbetul larg îl dădea de gol! Cei doi au stat la povești toată seara, dovedind că s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt.

A fost la un pas de divorț

În 2017, la mijlocul lunii septembrie, căsnicia lui Ionel Dănciulescu cu Mihaela a fost zguduită din temelii. În relaţia lor s-a iscat o adevărat furtună atunci când au apărut discuții despre o… a treia persoană. Ionel și Mihaela Dănciulescu  au fost atunci în pragul despărţirii. După ceva timp însă… Miki a decis să treacă peste presupusele infidelităţi ale soţului şi să îi mai acorde acestuia o şansă. Dar… Potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Ionel Dănciulescu ar fi fost din nou suspectat de anumite ”derapaje”, iar acum nu ar mai fi în relații foarte bune cu soția lui. (VEZI ȘI: IONEL DĂNCIULESCU, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE)

Ionel și Mihaela Dănciulescu s-au cunoscut în 1998, la Bucureşti. Soţia fostului fotbalist era, la momentul respectiv, studentă la Academia de Studii Economice, în anul I. “Danciu” şi-a făcut curaj şi a invitat-o pe fata de care s-a îndrăgostit la prima vedere, să bea o cafea împreună. La scurt timp erau căsătoriţi şi în aşteptarea unui copil, Diana Maria, acum elevă la liceu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...