IONEL GANEA, noi dezvăluiri despre ANAMARIA PRODAN şi DAN ALEXA:,,Adevărul…‘’

Publicat: 30/01/2017 | 23:28
IONEL GANEA, noi dezvăluiri despre ANAMARIA PRODAN şi DAN ALEXA:,,Adevărul…‘’

Ionel Ganea a vorbit din nou despre Anamaria Prodan şi Dan Alexa, după ce a spus că cei doi ar avea o relaţie amoroasă. Bărbatul a spus totul fără nicio perdea, după părerea lui Ionel Ganea, diferenţa dintre el şi Dan Alexa este de la cer la pământ.

”Am preferat să mă retrag în oraşul natal. Eu sunt ardelean şi mi-am dat cu părerea despre fotbal. Pe mine nu mă interesează. Sunt nişte no name-uri! Nu am jignit pe nimeni. O sa-mi dau mereu cu părerea despre fotbal, iar atât timp cât lucrurile nu merg bine pot sa-mi dau cu părerea. Dacă eşti combinator şi pupincurist eşti căutat. Eu nu mă simt în niciun fel, frustrat. Eu sunt Ionel Ganea, este o diferenţă între mine şi el, eu am scos lumea în stradă. Dan Alexa îmi aduce aminte de copiii străzii din 2000. (…) Nu le-am pronunţat numele, dar adevărul supără. Dacă nu e adevărat nu te superi”, a declarat Ionel Ganea.

Ionel Ganea a atacat-o dur pe Anamaria Prodan, pe care a acuzat-o că a distrus multe cluburi. Fostul atacant s-a ferit însă să propunţe numele impresarei şi a spus că are o relaţie mai specială cu Dan Alexa.

„Impresarul (n.r. – Anamaria Prodan) a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. Dan Alexa) Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează”, declara Ganea.

 

 

Citește și...