Ionel Ganea s-a despărțit de ACS Poli Timișoara!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/08/2018 | 09:28
Ionel Ganea s-a despărțit de ACS Poli Timișoara!
Ionel Ganea şi-a reziliat contractul cu ACS Poli Timişoara, informaţie fiind confirmată de preşedintele clubului, Radu Birlică.

Fostul internaţional a mai ameninţat cu plecarea de la echipă, dar a fost întors din drum în ultimul moment. „A fost o reziliere de comun acord, nu o demisie. Pentru moment, doar el şi-a reziliat contractul, staff-ul tehnic rămâne”, a spus Radu Birlică, președintele ACS Poli Timișoara.

Ionel Ganea a mai avut un episod în care a dorit să renunţe, înainte de startul sezonului.

Antrenorul a fost deranjat de faptul că echipa nu mai putea utiliza la antrenamente vestiarele de la Stadionul ”Dan Păltinişanu”. Până la urmă, tehnicianul a revenit la sentimente mai bune şi a înregistrat, în primele trei etape,o înfrângere, un egal şi o victorie.

Paradoxal, problemele au apărut după victorie. De această dată, Ionel Ganea s-ar fi declarat nemulţumit de faptul că ACS Poli vrea să-i vândă pe Radu Motreanu şi Cosmin Bîrnoi.  În urmă cu două săptămâni, clubul a solicitat intrare în insolvenţă. Acest lucru înseamnă că cei cu datorii salariale vor mai aştepta mult şi bine să fie plătiţi.

Clubul poate fi însă depunctat şi îşi poate lua gândul de la revenirea în prima ligă. Clubul este organizat sub forma unui ONG, cu membrii fondatori Primăria Municipiului Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş şi Universitatea Politehnica din Timişoara.

Dacă tribunalul va aproba intrarea în insolvenţă, ACS Poli poate amâna plata către cei care îşi cer salariil restante. De asemenea, pentru sezonul 2019-2020, FRF nu mai doreşte să primească în Liga I cluburi în stare de insolvenţă. După plecarea lui Ionel Ganea, ACS Poli a anunţat că antrenor interimar va fi Petre Vlătănescu, sub supravegherea profesorului Aurel Şunda şi a directorului sportiv Ovidiu Petre.

După primele trei etape din Liga a II-a, ACS Poli Timișoara se află pe locul 12 cu 4 puncte.

Citește și...