Ionela Prodan a ajuns la spital! Prima reacție a fiicei sale, Anamaria Prodan

Publicat: 17/03/2018 | 18:20

Ionela Prodan a ajuns la spital, informează romaniatv.net. Îndrăgita cântăreață de muzică populară ar fi fost dusă la spitalul Elias chiar de fiica ei, impresara Anamaria Prodan Reghecampf.

„Da, este internată, dar doar pentru analize. Ea trebuie să îşi refacă la fiecare două luni setul de analize. Mama mea este în regulă, dar trebuie să fie atentă la analize. Va sta internată până luni pentru a-şi face setul complet de analize”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Cântăreața ar avea grave probleme la pancreas şi la ficat, iar medicii de la Spitalul Elias îi fac mai multe investigaţii. În ultimele luni a fost internată de mai multe ori în spital ultima dată cu probleme cardiace.

Ionela Prodan a avut mari problemele de sănătate, fiind supusă unei intervenţii la sfârşitul lunii ianuarie. Atunci i-a fost montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii. În ultima perioadă, după externare, Ionela Prodan părea să se simtă mai bine. Ea a fost la coafor, recent, alături de Anamaria Prodan și de fiica impresarei, Rebecca. Anamaria Prodan chiar o lăuda pe mama ei pentru cum arată la 71 de ani neîmpliniți încă.

Anamaria Prodan o lăuda recent pe mama ei pentru cum arată

„Îmi doresc si eu la 71 de ani sa arat ca mama mea fara pic de make up pe fata !!! Când ești atât de buna și de mare toți stau in jurul tău și te alinta:)))) TE IUBESC MAMA FARA LIMITA !!!!”, scria Anamaria Prodan pe Facebook.

În vârstă de 70 de ani, pe care i-a împlinit pe 6 octombrie, Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi. De-a lungul timpului, Ionela Prodan a cântat alături de mari nume din muzica populară, inclusiv alături de regretatul artist Ion Dolănescu.

Citește și...