Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum de ziua nepoatei sale, Rebecca!

Publicat: 19/04/2018 | 10:12

Ionela Prodan s-a stins din viață luni seara, la spitalul Elias din Capitală. Cântăreața de muzică de populară va fi înmormântată joi, chiar de ziua nepoatei sale, Rebbeca, care împlinește 19 ani. Potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, cele două fiice ale Anamariei Prodan nu vor fi prezente la înmormântarea Ionelei Prodan. (Afla aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de dolari lunar)

Sarah Dumitrescu a ținut să își felicite sora încă de la miezul nopții și a postat mai multe imagini cu ea, printre care și o fotografie cu ele două şi a scris „La mulţi ani”.

Mesajul Anamariei pentru mama sa

Anamaria Prodan, fiica artistei, a anunţat moartea mamei sale printr-un mesaj sfâşietor postat pe Facebook. Nepoatele Ionelei Prodan, Sarah și Rebecca, au distribuit postarea mamei lor, fiind vădit îndurerate, mai ales că erau foarte apropiate de bunica lor.

TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!”, a scris mama lor, Anamaria Prodan, pe Facebook. ( Afla aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de dolari lunar)

 

Citește și...