Ionuț de la Exatlon, la un pas de eliminare! Soția Jaguarului crede că echipa lui complotează pentru a-l da afară din concurs. „A fost nominalizat pentru că e foarte bun!”

Publicat: 27/02/2018 | 10:58

Tensiuni tot mai mari la Exatlon! Luni seară, „Războinicii” au fost nevoiți să facă nominalizările pentru eliminare, după ce „Faimoșii” au câștigat confruntarea. Alina a fost concurenta care a câștigat iminutatea datorită punctelor strânse din timpul săptămânii, iar Alex Moraru, cel mai nou membru al echipei, a fost cel care s-a salvat și a câștigat imunitatea individuală. În Arenă, discuțiile au fost destul de aprinse între „războinici.”

Anca se aștepta să fie votată de către colegi, dar Mariana i-a luat apărarea și a susținut că s-a integrat mai bine în grup.  Ionuț „Jaguarul”, Roxana, Ștefan și Lupu au nominalizat-o pe Anca, iar Alina, jucătoarea săptămânii, l-a nominalizat pe Ionuț. Nela, soția „Jaguarului”, îl susține și se uită cu sufletul la gură la fiecare episod Exatlon. Ea este sigură că cea care va părăsi competiția este Anca.

„Eu cred că Ionuț nu vine acasă, e prea devreme pentru el. A fost nominalizat pentru că e foarte bun de acolo, probabil cei care au imunitate vor să-l elimine pe cel mai bun de acolo sau a fost o strategi pentru că știu că ei vor fi votați”, a povestit Nela, potrivit stirilekanald.ro.  Pe rețelele de socializare, telespectatorii s-au arătat indignați de nominalizarea Alinei și consideră că aceasta a fost strategia ei de a scăpa de cei mai puternici adversari.
„Totul a fost doar că ei sutn cei mai buni din echipă”, „Hai Ionuț, arată-i deșteptei ăleia de Alina ce poti tu și că nu trebuie să pleci. Singura persoană care ar trebui să plece de acolo este ea!”, „Ionuț, te susținem până la capăt!”, „Hai, Jaguarul”, au fost doar câteva dintre comentariile trimise de fani.

Ionuț și Nela formează un cuplu de doi ani

Ionuţ şi Nella formează un cuplu de mai bine de doi ani şi s-au stabilit în Belgia. De când i-a plecat soţul la concurs, şatena fierbe în suc propriu la fiecare difuzare a emisiunii. Soţia „Jaguarului” trăieşte cu intensitate fiecare moment în faţa televizorului şi speră că războinicul va câştiga marele premiu de 100.000 de euro. Cei doi se căsătoriseră de doar o lună, atunci când Ionuţ a plecat în Republica Dominicană.

Este pentru prima oară când Nella şi Ionuţ sunt despărţiţi pentru o perioadă atât de lungă. Pentru că el nu are voie să ia legătura cu soţia lui pentru a putea să-i spună cât de mult îi este dor de ea, „Jaguarul” îi transmite mesaje printr-o metodă inedită. Toţi au fost impresionaţi de gesturile pe care Ionuţ le face înainte de a începe probele, dar şi la finalul acestora. Convins fiind atunci că toate camerele de filmat sunt pe el, Ionuţ sărută brăţara pe care o poartă mereu la mână şi apoi arată în sus şi îşi duce mâna pe inimă.

Citește și...