Ionuț Jaguarul nu s-a mai abținut! Ce a putut să spună despre abandonul Cristinei: „Putea să mai rămână. Nu o să…”

Publicat: 06/12/2018 | 21:57

Ionuț Jaguarul nu s-a mai abținut! Abandonul Cristinei Nedelcu i-a luat prin surprindere atât pe concurenţii de la Faimoşi, cât şi pe cei de la Războinici. Probleme la genunchi au făcut-o pe fosta gimanastă să renunţe la luptă înainte de finalul duelului cu coechipiera ei, Mădălina Predoi. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Decizia Cristinei a fost înțeleasă de concurenții de la Exatlon. Fiind accidentată, nu mai putea ”duce” competiția multă vreme. Firește, decizia cea mai bună pe care putea să o ia a fost aceea dea  părăsi Republica Dominicană.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Singurul care crede că ea a renunţat prea uşor, alegând să se întoarcă în România, a fost Ionuţ Jaguarul. Acesta a făcut o declaraţie care i-a luat pe mulți prin surprindere:  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„Din punctul meu de vedere, nu ştiu exact problemele ei la genunchi, cum a tras atâtea luni şi cu acea durere, eu cred că o săptămână mai rezista pentru că a demonstrat foarte multe în acest concurs. Eu cred că putea să mai rămână. E alegerea ei, dar de acasă nu o să se vadă bine plecarea ei şi abandonul ei”, a spus Ionuţ Jaguarul. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL ZILEI DESPRE “EXATLON”! FANII S-AU ÎNTRISTAT. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA PESTE 10 ZILE

Cristina Nedelcu, criticată de Ionuț Jaguarul
Citește și...