Ionuț Jaguarul s-a împăcat cu dușmanul lui numărul 1! Și nu este vorba despre soția lui

Publicat: 14/09/2018 | 12:39

Viața finalistului de la Exatlon, din sezonul 1, Ionuț Sugacevschi, a trecut prin multe schimbări după finalul competiției. Relația cu soția lui s-a stricat definitiv, în schimb s-a împăcat cu o fostă concurentă de la Exatlon, cu care s-a certat la cuțite.  

Ionuț Jaguarul, unul dintre cei mai buni și mai îndrăgiți ”războinici”, și ”faimoasa” Geanina s-au certat foarte urât pe perioada concursului, fără să se mai gândească vreunul dintre ei că se vor împăca vreodată.

Dimpotriaă, de la întoarcerea din emisiune, nici măcar nu s-au salutat, în ciuda declarațiilor în care spuneau că nu mai au nimic de împărțit unul cu celălalt!

Totul până săptămâna trecută, atunci când, spre marea uimire a apropiaților, Ionuț Jaguarul s-a împăcat cu “faimoasa” Geanina! “Cei doi s-au văzut la o petrecere, și-au vorbit și s-au înțeles de minune, semn că animozitățile au fost lăsate în trecut”, au dezvăluit persoane de la fața locului! Mai mult, tânara a spus că nu are nimic cu “războnicul”, în timp ce acesta a fost la fel de amabil în declarații față de fosta componentă a echipei “roșii”!

S-a despărțit de soția lui

Chiar dacă a încercat luni întregi să nege zvonurile, Ionuț „Jaguarul”, fostul concurent de la Exatlon, a recunoscut că s-a despărțit de soția sa, Nella. Fostul„ războinic” a mărturisit că nevasta lui a rămas în Belgia, în timp ce el s-a întors în țară și se concentrează pe cariera lui de luptător MMA.

Ionuț Sugacevschi a recunoscut că s-a despărțit de Nella și că nu mai este cale de întoarcere între cei doi. „Jaguarul” pare hotărât în privința divorțului. Fostul concurent de la Exatlon a explicat că lucrurile s-au răcit între cei doi și că nu mai există vreo șansă de împăcare.

„Cu soția mea nu am mai vorbit deloc în ultima vreme! Ea a rămas în Belgia, iar în ceea ce mă privește, am încercat să nu mă mai gândesc la nimic decât la cariera mea de luptător MMA! În atari condiții, cum era firesc, lucrurile s-au răcit între noi! Nu se mai poate vorbi de o împăcare”, a declarat Ionuț „Jaguarul”.

Citește și...