Ipoteză halucinantă în cazul tragediei din Neamț! Accidentul ar fi fost premeditat. Motivul e plauzibil

Publicat: 07/04/2018 | 14:44
Ipoteză halucinantă în cazul tragediei din Neamț! Accidentul ar fi fost premeditat. Motivul e plauzibil

Poliţia din Neamţ ia în calcul ipoteza unei mâini criminale în cazul tragediei cu 9 morţi din Neamţ. Un articol din presa locală arată, de asemenea, că este foarte posibil ca această variantă cutremurătoare să fie plauzibilă.

Citește și: Poza cutremurătoare făcută cu jumătate de oră înainte de tragedie de unul dintre cei 9 muncitori care și-au pierdut viața!

Într-un articol despre accidentul de la Viişoara, publicat de presa locală, un comentariu atrage atenţia asupra variantei privind o mână criminală. Potrivit comentariului, cineva ar fi deşurubat prezoanele microbuzului în care au murit 9 oameni. Cel de-al zecelea bărbat care era în microbuzul morții a reușit să se salveze singur.

Citește și: Singurul supravieţuitor al accidentului din Neamţ, mărturisiri șocante: „M-am trezit în apă, s-a spart geamul din față”. Reacțiile lui Ionuț când a aflat că fratele şi cumnatul său au murit

„Astea sunt glumite specifice prin Alba si zonele de acolo. Ai deranjat pe cineva, i-ai ocupat locul de parcare care crede ca e a lui, îti desface prezoanele la roata. Stiu 2 cazuri cand am avut treaba prin zona. Cuiva i-a distrus o janta de aluminiu, la un alt coleg fiind masina mica a desfacut pe fata, i-a plecat roata dar fiind pe stanga fata a ramas pe drum cu disc frana distrus. Va rog să verificaţi camerele pe unde au oprit. Nu e nimeni prost sa nu stranga prezoanele la roata si sa plece. Repet, e o razbunare care se practica in zona. Verificaţi asta, va rog. A fost mâna criminală” se arată în comentariul din articolul de pe tvneamt.ro.

Într-o intervenţie la Antena 3, comisarul-şef Adrian Călin din cadrul Serviciului Rutier Neamț a transmis că nu poate face comentarii privind această ipoteză, pentru că este o anchetă în curs. El a confirmat în schimb că roata nu a explodat şi că există indicii cu privire la ruperea prezoanelor. Bizar este şi faptul că, în timpul operaţiunii de salvare, roata a fost luată de pasagerul unui alt microbuz şi dată ulterior anchetatorilor.

Imagini din microbuzul groazei, in care au murit 9 oameni. S-a stabilit si cauza accidentului

Imagini din microbuzul groazei, in care au murit 9 oameni. S-a stabilit si cauza accidentului. Vezi toate detaliile AICI http://tvmneamt.ro/video-imagini-din-microbuzul-groazei-in-care-au-murit-9-oameni-s-a-stabilit-si-cauza-accidentului/

Publicată de TVMneamţ.ro pe 5 Aprilie 2018

Anchetatorul a spus, de asemenea, că va fi dispusă o expertiză criminalistică.

Nouă oameni și-au găsit sfârșitul în microbuzul morții, care a plonjat în râul Bistrița din județul Neamț

Un microbuz care se deplasa pe D.N. 15, pe Podul de la Vaduri, de la Alba Iulia spre comuna Săvinești, județul Neamț, în care se aflau 10 bărbați, a căzut de pe pod, în canalul de aducțiune. Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 25 de ani, din Săvinești conducea o autoutilitară având direcția de mers Bicaz-Piatra Neamț, în localitatea Vaduri, înainte de podul ce traversează canalul râului Bistrița, a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă și a căzut în albia râului.

În urma accidentului autoutilitara s-a scufundat, fiind scoasă de echipajele I.S.U. Neamț, după activarea planului rosu de intervenție. La scurt timp după ce a fost adus la mal microbuzul au fost identificate în interior șapte persoane decedate, bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, din Săvinești, Podoleni, Făurei, Bârgăoani și Deleni, județul Iași, ulterior fiind găsite și celelate 2 persoane, decedate.

Un singur tânăr dintre cele 10 persoane aflate în autoutilitară a reușit să se salveze, acesta fiind pasager pe locul dreapta față. Ionuț Virlan a fost preluat ulterior de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Piatra Neamț, unde a fost diagnosticat cu TCC acut și contuzie toraco-abdominală, rămânând internat la Secția Chirurgie.