Irina Columbeanu și-a speriat fanii! Ce a făcut fiica lui Iri: „Ce s-a întâmplat cu tine, ai pățit ceva?”

Publicat: 23/10/2018 | 10:17
Irina Columbeanu și-a speriat fanii! Ce a făcut fiica lui Iri: „Ce s-a întâmplat cu tine, ai pățit ceva?”

Irina Columbeanu are la doar 11 ani o mulțime de fani! Canalul ei de Youtube este foarte popular. Acolo, dar și pe Instagram, fetița lui Irinel și a Monicăi Gabor ține legătura cu toți fanii ei. Pentru că a lipsit o perioadă din mediul virtual, toată lumea a început să se îngrijoreze.

De teamă că fata ar fi pățit ceva, mai ales că de curând a fost operată la ochi, fanii au început să îi pună întrebări. Irinuca a postat ieri o fotografie, spre fericirea admiratorilor, care totuși au ținut să o chestioneze cu ce a făcut în ultima vreme și de ce a lipsit din mediul online.

„In sfarsit te vad dupa 2579087644 de ani?”, „Când mai postezi? Îmi e dor de tine”, „De ce nu mai postezi pe YT ?”, „Te-ai mutat în America?”, „Ce s-a întâmplat cu tine, ai pățit ceva?”, „Când mai postezi?Îmi e dor de tine”, au întrebat-o fanii pe Irina Columbeanu.

Irina Columbeanu a suferit o operație la ochi

Irina Columbeanu a fost diagnoticată în urmă cu câteva luni cu salazion și a fost nevoie de intervenție chirurgicală. Deși până acum nu a vorbit despre acest lucru, se pare că fiica Monicăi Gabor s-a decis să împărtășească prietenilor virtuali detalii despre operația suferită.

Fiind deja cunoscută în online, Irina este expertă în lumea vlog-ului, postând diferite filmulețe pe contul său de Youtube. Astfel, s-a decis să povesteacă celor care o urmăresc despre experiența pe care a trăit-o în urmă cu câteva luni.

„Când m-am operat la ochi eram conștientă de ce se întâmplă și puteam să răspund la întrebări, numai că nu am simțit nimic și vedeam foarte multe culori în ochi, deci era foarte ciudat.
Ochiul meu arată mult mai bine acum” 
a povestit Irina Columbeanu, în vlogul postat pe Youtube.

Citește și...