Irina Deaconescu și Cristi Manea, totul despre drama ascunsă din familia lor. Urmează să devină părinți, dar sufletul le este umbrit de durere: „Din păcate, nu au apucat…”

Autor:
Publicat: 30/07/2020 | 17:52
Irina Deaconescu și Cristi Manea, totul despre drama ascunsă din familia lor. Urmează să devină părinți, dar sufletul le este umbrit de durere: „Din păcate, nu au apucat…”

Celebra vloggeriță Irina Deaconescu și fotbalistul de la CFR, Cristi Manea, urmează să devină părinți pentru prima dată. Deși sufletul lor ar trebui să fie plin de bucurie, există un lucru ce le umbrește, din când în când, fericirea. În viața celor doi mai există doar mamele lor, căci ambii și-au pierdut tații la diferență de numai 3 ani. 

În urmă cu doar câteva zile, vloggerița Irina Deaconescu în vârstă de numai 22 de ani a anunțat că ea și iubitul său, Cristi Manea, urmează să devină părinți pentru prima dată.

Vestea a fost una care i-a bucurat enorm pe fanii celor doi, însă odată cu acest lucru, Irina Deaconescu a mai împărtășit cu fanii săi un mare regret care îi macină sufletul: acela că nici tatăl său, dar nici tatăl lui Cristi Manea nu au apucat să-i vadă fericiți și nu vor apuca nici să-și strângă nepoțelul în brațe.

Irina Deaconescu, totul despre drama din familia ei și a lui Cristi Manea

Extrem de deschisă cu publicul său, Irina Deaconescu a povestit pe canalul ei de Youtube faptul că tatăl său a murit în urmă cu un an, iar tatăl lui Cristi Manea, în urmă cu 3 ani.

”Ne pare rău că tații noștri nu au apucat să afle vestea asta, din păcate nu au apucat să afle că vom fi părinți, dar sunt sigură că ne văd de acolo de sus și sunt alături de noi. Sunt sigură că ei au avut un rol important de a face întâlnirea dintre noi posibilă. Sunt sigură că acolo la mijloc a fost mâna destinului sau ei doi au colaborat în Rai și ne-au făcut pe noi doi să ne întâlnim”, a spus Irina Deaconescu pe canalul său de YouTube.

Irina Deaconescu a făcut videochat pentru bani

În urmă cu doar câțiva ani, Irina Deaconescu a recunoscut pe canalul său de Youtube că a făcut videochat pentru bani, după ce în familia ei a apărut o problemă destul de gravă, care necesita rezolvare urgentă.

„Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat … Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni. După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am făcut” a spus Irina, pe canalul său de Youtube.