Irina Loghin este gata să urce pe scenă, după ce a fost infectată cu coronavirus: ”Dumnezeu mă iubește!”

Publicat: 16/09/2020 | 19:40

Irina Loghin este gata să urce pe scenă, după ce a fost infectată cu coronavirus. Artista va susține primul său concert, după perioada grea prin care a fost nevoită să treacă.

Solista de muzică populară a fost internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală, alături de soțul și fiul ei, pentru a primi tratamentul specific coronavirusului.

Pericolul a trecut, iar Irina Loghin este pregătită să urce din nou pe scenă. Artista va cânta duminică, la un domeniu turistic din munții Buzăului. Solista a aceptat să susțină un spectacol, însă în condiții de siguranță, în contextul pandemiei de coronavirus.

“Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă.

Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile”, a fost mesajul artistei postat pe contul de socializare.

Fiul Irinei Loghin, mărturisiri din spital

”De oriunde se poate lua. Chiar nu se știe, nu putem acuza pe nimeni. Cum spun și doctorii pe aici, este un virus atât de parșiv și încă nu se știe nici 20% despre acest virus. Descoperă în fiecare zi fel de fel de cazuri și își dau seama că încă mai avem de luptat cu virusul ăsta.

Problema cea mai mare e, după cum am stat și eu de vorbă cu lumea pe aici, mă refer la oamenii care sunt în măsură să vorbească despre coronavirusul ăsta, să știți că mare mirare dacă o să scape cineva! E clar, vine sezonul rece, s-au deschis școlile, grădinițele, facultățile, restaurantele… E clară treaba. N-o să ne ducem decât în sus. Problema cea mai gravă e să nu iei vreo tulpină mai periculoasă. Noi am avut norocul de o variantă mai ușoară, acum avem anticorpii, tot răul spre bine”, a povestit Ciprian Loghin la Antena Stars. (CITEȘTE ȘI: IRINA LOGHIN, AFACERI DE SUCCES LA 81 DE ANI! CE FIRMĂ ADMINISTREAZĂ CÂNTĂREAȚA DE MUZICĂ POPULARĂ)