Irina Rimes a divorțat! Motivul cutremurător pentru care jurata de la Pro TV s-a despărțit de fostul ei soț

Publicat: 16/12/2018 | 13:11

Jurata concursului ”Vocea României” a avut o experiență de viață pe care nu o va putea uita foarte ușor. Ea a fost înșelată de soțul ei cu o femeie pe care ar fi cunoscut-o pe Facebook. Aud ecis să divorțeze, deși s-a vehiculat că Irina Rimes ar fi fost și însărcinată în acea perioadă. 

Irina Rimes a divorțat în secret, în vara lui 2017, după ce a aflat că soțul ei a lăsat însărcinată o altă femeie.

Amanta ar fi pierdut sarcina, iar fostul soț al Irinei Rimes s-a întors la din nou la ea. Amanta lui Andi a rămas din nou însărcinată, cu gemeni, însă doar unul dintre aceștia a supraviețuit. Conform spuselor amantei, se pare că și Irina Rimes ar fi rămas însărcinată, dar a făcut întrerupere de sarcină.

Cântăreața și-ar fi refăcut viața alături dei Killa Fonic. Tânăra cu care Irina Rimes a fost înșelată a făcut declarații nemaiștiute până acum despre artistă. ‘Ne-am cunoscut pe Facebook, am comunicat pe Messenger un timp, după care am trecut pe Whatsapp și deja, în scurt timp am trecut chiar pe viu, ne-am văzut. (…) Relaţia noastră a fost mai mult, să zic aşa…o relaţie la distanţă, dar distanţa nu îţi oferă capacitatea de a înţelege ce persoane se ascund dincolo de cortină şi lucrurile pe care mi le spunea el, nu întotdeauna erau veridice. Au fost foarte multe lucruri false, foarte multe minciuni. Pe el nu l-a interesant sarcina sub nicio formă”, a declarat femeia pentru Antena Stars.

Irina Rimes: ”vreau să fur chestii”

Cântăreața a reușit să-și surprindă fanii într-un mare fel! Artista a mărturisit la TV că ar vrea să aibă o superputere ca să poată… fura!

„Sărbătoarea mea preferată este ziua mea de naştere. Este motivul perfect să adun toţi oamenii iubiţi în jurul meu. Înainte voiam să sar cu paraşuta, dar am sărit. N-am vrut, dar m-a împins cineva. Vreau să călătoresc mult, iar o supraputere pe care aş vrea să o am e să fiu invizibilă. Să pot să fac prostii… să pot să fur chestii mici”, a spus Irina Rimes la TV. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Irina Rimes s-a luptat cu depresia

Are 26 de ani, este din Republica Moldova și a cucerit inimile a milioane de români, după ce a debutat pe scena muzicii de la noi. Totuși, viața nu a fost deloc blândă cu ea. Și, deși e foarte tânără, Irina Rimes s-a confruntat cu depresia – cunoscută drept „boala secolului XXI”. (VEZI ȘI: IRINA RIMES ȘI SUFERINȚELE EI DIN DRAGOSTE: ”UNEORI TE ÎNDRAGOSTEȘTI DE UN OM RĂU ȘI ÎȚI PLACE…”)

„Eu am muncit. Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, a declarat Irina Rimes pentru Antena Stars.

Citește și...