Irina Rimes și suferințele ei din dragoste: ”Uneori te îndragostești de un om rău și îți place…”

Publicat: 03/10/2018 | 18:59

Irina Rimes și suferințele ei din dragoste ar putea face subiectul unei telenovele. Are doar 26 de ani, însă viața ei sentimentală a obligat-o, de multe ori, să verse lacrimi amare și să strângă din dinți. Cântăreața din Republica Moldova a devenit celebră și în România, în ultimii ani, dar foarte puțini știu că ea a trăit o poveste de iubire care s-a sfârșit dureros.

Irina a fost căsătorită cu un coleg, Andi Bănică, însă vorbește foarte puțin despre această relație. Evită subiectul, schimbă vorba, încearcă – în aparență, cel puțin – să dea uitării o perioadă sentimentală încheiată nefericit. Informațiile scurse către mass-media au transmis, de-a lungul timpului, că Andi a înșelat-o pe Irina Rimes cu o contabilă. Și nu o dată, ci chiar de două ori.

Ițele poveștii sunt foarte încâlcite. Andi Bănică ar fi aflat că amanta sa a rămas însărcinată, însă, tratând cu indiferență această veste, a părăsit-o. Au mai trecut patru luni, iar amanta părăsită a pierdut sarcina. Andi s-a întors la ea, revenind la sentimente mai bune. După un interval de timp oarecare, amanta sa a rămas din nou însărcinată, iar Andi Bănică i-a fost alături.

Între timp, Irina Rimes și Andi Bănică divorțaseră. Anul trecut au fost semnate actele care parafau faptul că fiecare putea să o pornească pe un alt drum. Presa din Moldova a obținut unele informații chiar de la amanta lui Andi Bănică.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE IUBITUL IRINEI RIMES! NIMENI NU ŞTIA CĂ ARTISTA A FOST CĂSĂTORITĂ

Irina Rimes a suferit din dragoste. Dar gurile rele spun că și ea a avut un iubit

Au existat voci care au afirmat că nu numai Irina Rimes a fost cea înșelată. Ba chiar ar fi fost lansată ipoteza că a avut și ea un iubit, în persoana unui cântăreț din Moldova. Aceste zvonuri nu au fost niciodată confirmate de Irina Rimes. În câteva interviuri, cântăreața s-a dovedit a fi deschisă către discuții referitoare la viața sa sentimentală. Dar a spus că Andi Bănică rămâne singurul bărbat important din viața ei.

“Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații. Andi a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Uneori te îndragostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, a declarat Irina Rimes la o emisiune radio.

NU RATA: IRINA RIMES A AJUNS LA MEDIC DE URGENȚĂ: “ACUM SUFĂR”. CE I S-A ÎNTÂMPLAT JURATEI DE LA “VOCEA ROMÂNIEI”

Citește și...