Irina Rimes, ieșire nervoasă la „Vocea României”: „Băga-mi-aș!”

Publicat: 27/10/2018 | 09:39
Irina Rimes, ieșire nervoasă  la „Vocea României”: „Băga-mi-aș!”

„Vocea României” a ajuns la un punct culminant, în ediția de vineri (26 octombrie). A fost seara confruntărilor, care a debutat cu duelul dintre Dora Gaitanovici și Lăcrămioara Bardoschi, din echipa Irinei Rimes. Antrenoarea celor două a ales  melodia „You make me feel”, a lui Michael Jackson.

Interpretarea Dorei și a Lăcrămioarei a impresionat-o pe Irina Rimes, dar a pus-o în situația neplăcută de a nu putea să-și dea seama care dintre ele a fost mai bună. Cântăreața și-ar fi dorit să le poată păstra pe ambele artiste în echipa ei.

„Băga-mi-aș, este un moment greu! Iartă-mă, mamă”, a spus Irina Rimes într-un moment tensionat. Cântăreața spera că producătorii PRO TV vor tăia la montaj acest moment.

În cele din urmă, Irina Rime a ales să meargă mai departe cu Dora Gaitanovici, iar pe Lăcrămioara Bardoschi nu a salvat-o niciun alt antrenor, părăsind în lacrimi competiția muzicală de la PRO TV.

Vocea României sezonul 8: Dora vs Lăcrămioara

Au cântat și ne-au încântat. Tensiunea și-a spus cuvântul în momentul în care Irina Rimes a fost nevoită să aleagă între Dora și Lăcrămioara. Cu cine a ales să mergă mai departe? Vezi aici > http://bit.ly/2PXSLY6

Publicată de Vocea Romaniei pe Vineri, 26 Octombrie 2018

Noi prevederi în Regulamentul Vocea României 

Regulamentul a suferit unele modificări, iar în cea de-a doua etapă a competiției se va oferi antrenorilor posibilitatea de a a apela la un truc. Acesta le va permite să fure elevii colegilor.

Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment.

Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă.

La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă. Citește și Bombă! Tudor Chirilă, filmat în timp ce se săruta cu o vedetă Pro Tv!)