Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit! Ce legătură are Lady Gaga

Publicat: 11/06/2019 | 14:35

După ce s-a speculat foarte mult pe seama unei idile între Bradley Cooper și Lady Gaga, iată că inevitabilul s-a produs! Irina Shayk i-a dat papucii, iar surse din preajma manechinului a explicat și care a fost motivul. 

Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit la scurt timp după ce au devenit părinții unei fetițe. O sursă apropiată fostului cuplu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care ți-au spus adio.

Se pare că Irina Shayk a considerat că nu primește suficientă atenție din partea iubitului său și era nefericită. Vedeta simțea că tot ce o mai leagă de Bradley Cooper este fetița pe care o au.

Recent, Irina a hotărât că a suportat destul. Nu a simțit că primește nivelul de angajament pe care și-l dorea, iar certurile constante le-au făcut viața insuportabilă. Erau doi oameni diferiți și, din momentul în care au realizat că fetița îi ținea împreună, au decis să se despartă.

Aproape că s-au despărțit în perioada premierei A Star is Born, însă au fost sfătuiți să nu facă acest lucru, pentru că despărțirea ar fi pus filmul în umbră. Când turneul de promovare al filmului a luat sfârșit, Irina s-a gândit că au o șansă să repare relația, însă nu a funcționat conform planului. Irina chiar a avut speranțe mari pentru viitorul lor împreună și a simțit că, odată ce copilul se va naște, vor găsi timp să se căsătorească, dar acest plan nu s-a materializat. Voia mai mult de la Bradley. Însă era nefericită și a petrecut prea mult timp străduindu-se să repare această relație’a precizat sursa, pentru ET.

Citește și...