Irinuca a ajuns de nerecunoscut. Ce mare s-a făcut fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor

Publicat: 16/04/2019 | 10:23
Irinuca a ajuns de nerecunoscut. Ce mare s-a făcut fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor

De când s-a mutat în Statele Unite, alături de mama ei, fiica lui Irinel Columbeanu a ajuns parcă de nerecunoscut. Irinuca s-a transformat într-o adevărată domnișoară care devine tot mai pasionată de modă. 

Irinuca trăiește alături de mama ei, și iubitul acesteia, visul american, iar de când se află peste ocean a deprins tot mai mult din pasiunile Monicăi Gabor. Ținând cont că a devenit o adolescentă în toată regula, ea și-a îndreptat atenția în ultima vreme tot mai mult spre zona de fashion.

E foarte atentă și la ținute, începând să se priceapă la accesorizare și la urmarea tendințelor în modă. Asemenea mamei ei, tânăra alege să se îmbrace extrem de feminin, cu rochii și fuste potrivite pentru vârsta ei, însă mai are și unele momente în care își dorește să experimenteze și obiecte vestimentare destinate….oamenilor mari, scrie click.ro.

Irinuca nu încearcă însă să își „ascundă” vârsta reală în poze, ci, din contră, susține că este adepta zicalei „fii tu însăți!”. „Frumusețea începe în momentul în care decizi să fii tu însuți”, a scris adolescenta în dreptul unei imaginii publicate în mediul online, care a reușit rapid să strângă în jur de 18 mii de aprecieri.

Citește și...