Isi implora fiicele vedete sa nu-l lase singur de Craciun: “Nu vreau sa mor ca un caine!”

Publicat: 23/12/2015 | 00:03
Isi implora fiicele vedete sa nu-l lase singur de Craciun: “Nu vreau sa mor ca un caine!”

Satul sa fie singur de sarbatori, Ion Luciu isi implora fiicele sa il reprimeasca si pe el in sanul familiei. CANCAN.ro a reusit sa stea de vorba cu tatal surorilor Luciu si sa afle ce isi doreste acesta de Craciun.

Au trecut ani buni de cand Ion Luciu a fost indepartat de sotie si cele doua fete, din cauza dependentei de alcool pe care o are inca din tinerete. Anul trecut, Nicoleta si Iuliana Luciu au facut tot ceea ce le-a stat in putinta pentru a-l aduce pe tatal lor pe drumul cel bun.

ion luciu

Barbatul le-a promis fiicelor sale ca nu va mai pune gura pe alcool, iar cele doua vedete TV l-au asigurat ca il vor ajuta financiar si il vor reprimi in sanul familiei. Zis si facut. Nicoleta Luciu a platit toate datoriile parintelui sau, a angajat o femeie care sa ii faca ordine in casa si i-a umplut frigiderul de mancare.

ion luciu

O perioada, Ion Luciu nu a mai pus gura pe alcool, iar copiii sai s-au purtat foarte frumos cu el. Insa, minunea nu a durat mai mult de doua luni, iar apoi barbatul a cazut din nou in patima alcoolului. Vazand ca tatal lor nu are lecuire si nu isi doreste sa aiba o viata linistita, surorile Luciu „si-au luat mainile” de pe acesta si au incetat sa il mai ajute financiar, mai ales ca toti banii mergeau la barul din cartier.

Nu isi poate indupleca fiicele!

Acum, in pragul sarbatorilor de iarna, tatal Nicoletei si al Iulianei se simte mai singur ca niciodata. Traieste de pe o zi pe alta si sufera cand isi vede vecinii facand planuri de Craciun. Tocmai de aceea, barbatul spera la o minune in pragul sarbatorilor:”Stiu ca le-am suparat, stiu. Sper intr-o minune. Vreau sa fiu alaturi de ele, sa nu fiu singur. Am sa mor singur, in casa, ca un caine. Nu am nevoie de nimic, doar sa fiu cu fetele mele”, a declarat Ion Luciu, pentru CANCAN.ro.

ion luciu

Nicoleta si Iuliana au fost de neinduplecat pana acum, pentru ca s-au saturat de promisiunile desarte ale tatalui lor. Ele l-au ajutat de nenumarate ori, i-au dat sanse peste sanse, insa barbatul nu a reusit sa indeplineasca singura conditie, sa se lase de bautura.

Andreea Negoita
 

banner

Citește și...