Ispita Bianca Pop rupe tăcerea! Ce spune de mia de euro din poșeta ei. Adevărul este…

Publicat: 26/07/2020 | 11:25
Ispita Bianca Pop rupe tăcerea! Ce spune de mia de euro din poșeta ei. Adevărul este…

Bianca Pop dezvăluia că nu iese din casă fără 1.000 de euro în poșetă. Avea să explice care este, de fapt, situația financiară a ei. Ispita de la Insula Iubirii, de pe Antena 1, a intrat în atenția publicului în ultima perioadă, cu mai multe derapaje.

CITEȘTE ȘI: BIANCA POP, RUPTĂ DE BEATĂ ÎN TAXI: „MAMĂ, CE ÎNJOSEALĂ MI-AM LUAT!” + ”SPARG RESTAURANTUL!” VIDEO

”Miuța de euro din poșetă există. Și va exista. Pe card, nu cash. De fapt, nici card nu am la mine, de fapt umblu cu telefonul și acolo sunt băgate toate. Dar, oricum, nu are cine să mă jefuiască pentru că la ce cunoștințe și relații am… Și nici nu sunt niciodată singură, niciunde. Nu aș vrea să câștig la Loto… În fiecare zi îmi intră bani în cont. De la fani, de la oameni care mă curtează…”, a spus Bianca Pop, potrivit wowbiz.ro.

Totuși, Bianca s-ar afla într-un impas financiar. O prietenă a ei a divulgate totul. ”Patru milioane șase sute (460 lei, n. red.). Sunt supărată, viața mea, nu am un leu. Trebuie să îi dau bani mamei să meargă la mare… Am oameni care îmi vor da bani, dar nu astăzi. Sunt care vor să mă #$% pe bani, dar nu vreau… Mai bine mor de foame…”, a explicat Bianca Pop într-o conversație devenită virală pe internet.

Ispita Bianca Pop a făcut dezvăluirea despre acuzele de prostituție

Bianca Pop a reușit un incendiar pictorial, dar la scurt timp avea să fie acuzată de prostituție. Chiar ispita de la Insula Iubirii avea să explice ce s-a întâmplat, pentru CANCAN.RO. „Peste tot au apărut poze cu mine, poze pe care eu le-am făcut pentru o anumită revistă. Nu vreau să dau nume pentru că nu am fost plătită să fac acest lucru. Totul e pentru bani! Trebuie să mănânc și eu.

Pozele au ajuns pe diferite site-uri de escorte și a trebuit să trimit actele mele ca să dovedesc că sunt folosite abuziv. Eu nu am făcut așa ceva. Încă sunt tânără și frumoasă și îmi permit să fac bani cu imaginea și numele meu. Nu mă interesează ce spune lumea, fiecare spune ce vrea”, a declarat Bianca Pop.