Ispita nu a fost pe ”Insula iubirii”, ci în România! Liviu, atac la o domnişoară ”bine” care i-a făcut avansuri

Publicat: 02/06/2017 | 12:18
Ispita nu a fost pe ”Insula iubirii”, ci în România! Liviu, atac la o domnişoară ”bine” care i-a făcut avansuri

Liviu şi Bianca au învins ispitele în Thailanda, însă după ce s-au căsătorit fetele au început să ”atenteze” la concurent şi să-i facă avansuri. Soţul Biancăi a luat imediat atitudine şi a atacat-o dur pe tânără.

Liviu de la Insula de la ”Insula iubirii” a atacat-o dur pe o domnişoară care a vrut să-i dea lui lecţii de viaţă. Soţul Biancăi le-a transmis un mesaj tranşant tuturor ”frustratelor” care atentează la siguranţa cuplului lui.

”S-a pus aceasta domisoara sa imi spuna mie ce inseamna viata. Eu i-am inteles invidia legata de Bianca. Vazand ca nu ma intereseaza ce imi spune ea, sa pus sa imi spuna ca imi da ea convorbirile Antenei 1 si le spune ca ii sfidez emisiunea . Şi adevarul este ca eu sunt asa curios ce face ea . Rog toate frustratele nu imi mai scrieti in privat ca sunteti penibile . Multumesc”, le-a spus Liviu de la ”Insula iubirii” prietenilor ei virtuali.

Liviu de la ”Insula iubirii” a ieşit la atac
Liviu de la ”Insula iubirii” a ieşit la atac

Bianca a trecut şi ea la atac la adresa domnişoarei care se pare că a ”atentat” la proaspătul ei soţ, chiar în timpul lunii lor de miere: ”Aceasta domnisoara care inainte nu avea ce manca si fura din casele oamenilor sa gandit sa vorbeasca despre mine. ( cum ea a vb aiurea de mine pot scrie si eu ce am aflat de ea nu?). Noi nu suntem obligati sa va acceptam parerile voastre!!! Cati oameni, atatea pareri! Niciodata nu am fost deranjati de comentarile voastre pro sau contra! Daca nu ne a convenit ceva am sters si am trecut cu vederea, este profilul meu si eu intr o anumita masura imi pot selecta oameni si comentarile. Aceasta domnisoara dupa ce a avut cateva schimburi de comentarii cu liviu pe un grup, ea bninteles ca a simtit nevoia sa ii scrie lui liviu in privat un mic roman unde ii spune ea despre cum vede ea viata si despre instinctele ei ( ca tare curios era liviu, ca ea au mai fost inca 50). Marea ei suparare a fost ca dupa cateva romane bune scrise nu putea sa il convinga pe liviu ca eu stau cu el pt bani . ( Fata mea esti cam varza, daca aveai argumente mai bune, poate poate te credea liviu si pe tn macar1% , nu de alta dar sa nu ramai asa suparata ) infinal, aceasta domnisoara care cauta atentie , ii spune lui liviu ca o sa le de a celor de la antena1 toata convorbirea. Probabil nu are ce manca si ca sa nu mai fure sa gandit ca poate ii dau astia de la anten1 niste banuti”.

Citește și...