Israela a sunat un preot înainte să moară! Ce spune părintele Burlacu despre ultima conversație cu femeia: “Ea m-a sunat, acum trei săptămâni“

Autor: Anca Toma
Publicat: 13/03/2018 | 11:30

Părintele Burlacu, din Bacău, a fost cel care l-a ajutat pe Liviu Arteni să scape de patima cu băutura și a stat un timp sub îngrijirea lui, la rugămintea Israelei. Liviu Burlacu este șeful Centrului Oxigen, care ajută persoanele care au probleme cu alcool, și care, de altfel, susține că a vorbit cu Israela în urmă cu trei săptămâni.

Israela a fost o femeie cu inima mare si a avut grija de Liviu si dupa ce au divortat la notar, in septembrie 2017. Liviu se afla intr-o situatie grea cand a venit aici, ea l-a ajutat chiar si financiar. La noi in centru nu se plateste tratamentul in sine, ci doar masa, insa noi ajutam si persoane fara posibilitati. Pe Liviu l-am ajutat pentru ca m-a rugat doamna Israela, a declarat parintele Burlacu pentru stririlekanald.ro.

Preotul spune ca sunt multe lucruri pe care nu le poate dezvalui din cauza unui acord de confidentialitate intre cei care lucreaza la centru si cei care vin sa se trateze.Sunt lucruri despre care nu pot sa discut: cat a stat la noi sau cand a plecat. Pot insa sa va spun ca am mai vorbit cu Liviu la telefon, dupa ce a plecat de la noi. Ultima oara era in Spania, la Alicante. A calatorit mult in Europa, iar la Alicante nu se afla intamplator. Mai mult insa, nu pot sa va spun, eu nu intreb ca dumneavoastra – ce faci, cu cine, etc – eu intreb daca a fost abstinent (la alcool, n.r.), a mai declarat parintele.

A vorbit cu Israela în urmă cu doar trei săptămâni

Am vorbit cu doamna Israela acum trei saptamani. Ea m-a sunat. Nu pot sa spun ca eram prieteni, nu este asta termenul potrivit. Am avut mai multe proiecte cu doamna Israela pe probleme anti-alcool, a incheiat parintele Liviu Burlacu.

 

Citește și...