Israela va fi înmormântată dezbrăcată. O vecină a dezvăluit tot ritualul funerar de care va avea parte fosta balerină

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/03/2018 | 14:35

O vecină a fostei balerine a dezvăluit în ce constă ritualul funerar de care va avea parte Israela. Aceasta va fi înmormântată în Israel, iar suma de 6000 de euro va fi suportată de ambasade și de familie.

„Ieri după-amiază, când să mă odihnesc, am auzit ciocănituri şi bocănituri. Mirosea ceva ciudat. S-a scos vechea uşă şi s-a montat o nouă uşă. Am văzut doar muncitorii care lucrau, nicio rudă. Dumnezeu s-o ierte, ne pare foarte rău. Era o vecină foarte cumsecade şi la locul ei. Poliţiştii au trecut pe la mine. Săracii, au stat trei zile câte două persoane. Era normal, o uşă spartă a trebuit să fie schimbată. Am colege de şcoală în Israel şi ştiu că se înmormântează în pielea goală într-un cearşaf. Atâta ştiu că, eu când am fost în toamnă, a murit mama unei cunoştinţe şi şapte zile bărbaţii stau în genunchi în casă şi onorează memoria celor care au murit,” a declarat o vecină conform wowbiz.ro.

Israela, găsită după câteva zile după deces!

Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare în locuința ei. Aceasta a murit de mai multe zile și a fost nevoie de folosirea forței pentru a se putea intra în apartamentul în care își ducea traiul. Descoperirea a fost făcută de avocata ei, alarmată de fapștul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână. Cinci zile, mai exact.

Israela suferea de mai mulți ani de astm. „S-a descoperit că a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie”, au declarat reprezentanţii ISU.

Citește și...