Italia, în stare de șoc! Două tinere din Suceava sunt personajele principale. Omorul a fost precedat de incendierea victimei

Publicat: 22/03/2019 | 15:06
Italia, în stare de șoc! Două tinere din Suceava sunt personajele principale. Omorul a fost precedat de incendierea victimei

Italia este în stare de șoc. Din păcate, din cauza a două tinere originare din Suceava, care, în urmă cu mai mulți ani, au fost adoptate de familii din Peninsulă.

Un caz de omor precedat de incendierea victimei a zguduit din temelii Italia, victima fiind româncă, iar autori o altă româncă și iubitul ei, italian. Alți români din anturajul celor două povestesc că atât fata ucisă, cât și suspecta de omor sunt originare din Suceava.

Tânăra ucisă avea 25 de ani și era înfiată de o familie de italieni.

Mama fetei ar fi din municipiul Suceava, iar tânăra a fost înfiată de la vârsta de 5 ani. Fata mai are un frate, tot înfiat în Italia.

Tânăra în vârstă de 25 de ani fusese dată dispărută de familie duminică. Părinții au cerut disperați ajutor după ce fiica lor nu mai revenise acasă peste noapte. Ea plecase la o plimbare în centrul istoric din Marsala, în regiunea Sicilia.

Conform presei italienei, între Nicoletta Indelicato, în vârstă de 25 de ani, şi Margareta Buffa, în vârstă de 29 de ani, ambele românce adoptate de familii siciliene, existau tensiuni, motivul crimei fiind, se pare, gelozia. Mai exact, tânăra de 29 de ani o bănuia pe cealaltă că ar încerca să aibă o relație cu iubitul ei. Pe acest fond s-ar fi ajuns la oribila crimă. Din datele de anchetă rezultă că Margareta Buffa şi iubitul ei italian au atras-o pe Nicoletta pe un câmp, unde au bătut-o, au înjunghiat-o de cel puţin şase ori, au ars-o cu ţigara, apoi i-au dat foc. Autorii au încercat să ascundă crima și au îngropat cadavrul, conform monitorulsv.ro.

Crima a fost descoperită în noaptea de marți spre miercuri, carabinierii fiind conduși la locul faptei chiar de către unul dintre cei doi autori, care ar fi cedat în timpul anchetei și ar fi relatat în detaliu cum s-a petrecut fapta.

Românca în vârstă de 29 de ani și iubitul ei, în vârstă de 34 de ani, au fost arestați și puși sub acuzare.

Margareta Buffa, suspecta de omor, ar fi și ea din Suceava și ar avea unul din părinți la Sf. Ilie.

Procurorii au refăcut filmul teribilei crime, şi, punând cap la cap declaraţiile tuturor celor audiaţi, au ajuns la concluzia că Margareta Buffa şi iubitul ei au mers la dans după ce au omorât-o pe Nicoletta. Consumul de stupefiante pare a fi o altă cauză a nenorocirii la care s-a ajuns.

Cazul a stârnit extrem de multe reacții printre italieni, care i-au înfierat cu sute de comentarii pe cei doi autori, în care le-au aruncat blesteme pentru oribila faptă.

Cei doi sunt puși sub acuzare pentru crimă și ocultarea cadavrului.

Citește și...