Îți mai amintești? Cum arăta Vulpița de la Acces Direct, înainte de a ajunge în Capitală. Echipa Antenei 1 a transformat-o într-o divă

Publicat: 24/05/2020 | 17:45
Îți mai amintești? Cum arăta Vulpița de la Acces Direct, înainte de a ajunge în Capitală. Echipa Antenei 1 a transformat-o într-o divă

În urmă cu mai bine de 4 luni, Vulpița din Blăgești făcea un salt uriaș în viață și ajungea în Capitală, acolo unde cunoscut faima, dar și cum este să trăiești cu câțiva bănuți în buzunar. Veronica Stegaru a fost deseori criticată pentru stilul de viață pe care îl duce, dar a câștigat și numeroși fani care o apreciază pentru faptul că a putut să-și depășească traiul sărăcăcios pe care îl avea. 

Vulpița de la Acces Direct a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 4 luni, atunci când a lăsat în spate traiul din Blăgești și s-a stabilit în Capitală.

CITEȘTE ȘI – VIORELE, JOAC-O PE-ASTA! VULPIȚA ȘI JADOR, PENTRU PRIMA DATĂ FAȚĂ ÎN FAȚĂ: „BĂI, NU POT SĂ CRED CĂ E VERONICA AICI. E O ȘMECHERĂ!”

În primele ediții Acces Direct, Veronica Stegaru s-a afișat exact așa cum era: o fată simplă, de la țară, nemachiată și nearanjată și cu haine ponosite, însă echipa Antenei 1 a avut grijă de ea și a transformat-o într-o adevărată divă.

Vulpița, în prezent

Vulpița de la Acces Direct, îmbrăcată în funcție de ultimele tendințe, machiată și aranjată ca o fată de Capitală

În prezent, Vulpița nu se deosebește cu mult de vedetele din showbizul românesc, căci transformarea ei este uriașă. Acum se lasă pe mâna profesioniștilor care îi aleg ținutele, are o altă igienă, alte apariții, machiaj profesional și coafuri impecabile, așa că nu este de mirare că a devenit virală și extrem de populară atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare.

Vulpița și Viorel, înainte de Acces Direct

NU RATA – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O CADÂNĂ! VIOREL A IEȘIT DIN PLATOU CÂND A VĂZUT CUM SE UNDUIEȘTE, CU BURICUL LA VEDERE

Am putea spune chiar că Vulpița și-a îndeplinit cel mai mare vis: acela de a deveni vedetă, ala cum declara că și-a dorit întotdeauna, dar și artistă, căci nu degeaba a lansat deja 2 piese care au ajuns, pe rând, numărul 1 în trendingul de pe Youtube.

Citește și...