Îți mai amintești trupa Gaz pe Foc? Ce mai fac astăzi băieții care cântau „Adio, visul frumos s-a terminat!”

Publicat: 12/06/2019 | 13:47
Îți mai amintești trupa Gaz pe Foc? Ce mai fac astăzi băieții care cântau „Adio, visul frumos s-a terminat!”

”Adio, visul frumos s-a terminat” a fost o melodie care a făcut senzație în România, în anii `90. 20 de ani au trecut de atunci, ca și cum n-ar fi fost, iar timpul a ”mușcat” fără milă din trupa care atrăgea adolescenții ca un magnet. Băieții s-au despărțit, la un moment dat, și fiecare a pornit pe drumul său.

Unul dintre componenți trupei Gaz pe Foc, Alin Lupșa, a cunoscut chiar și viața din spatele gratiilor. Gaz pe Foc a început ascensiunea muzicală cu Andrei Roşu, Lucian Viziru şi Răzvan Iacob. Ulterior, s-a alăturat formației și Paul Panait. Dragoș Stănescu a făcut, la rândul său, parte din trupă. După ce și-au spus ”Adio” – visul frumos terminându-se, ca să-i parafrazăm chiar pe băieți -, fiecare a încercat să-și construiască viața în funcție de preferințe, abilități și pasiuni.

Lucian Viziru, confrom Viva!, este antrenor de tenis în Germania. Paul Panait a lansat 5 albume până acum, și-a continuat cariera muzicală și cântă în Canada, comunitățile de români de acolo apreciindu-i evoluțiile artistice. Alin Lupșa – de profesie medic stomatolog – a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare într-un dosar în care  era acuzat de trafic de influenţă. A fost eliberat după un an și trei luni, redevenind stomatolog.

Răzvan Ioacob este asistent universitar, Dragoș Stănescu cochetează cu actoria, iar Andrei Roșu este ultramaratonist. (Citește mai mult pe Viva!).

 

Citește și...