Iubita avocată îl acuză pe un celebru infractor că a plănuit s-o omoare: ”Mi-a tăiat frânele mașinii și…”

Publicat: 05/05/2018 | 23:27

În martie 1998, Gheorghe Cocoș a îngrozit România, atunci când, împreună cu Gabriel Merlă, l-a ucis pe celebrul cascador Florin Mărculescu. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) După aceea, în timpul executării pedepsei, Cocoș a încercat să-și cumpere libertatea, la Administrația Prezidențială, cu 70.000 de euro, informație publicată, în exclusivitate, AICI. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii picante din viața celebrului ucigaș. Temutul bărbat ar fi încercat să-și lichideze avocata, cu care s-a iubit o bună perioadă de timp. 

Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba! Este vorba populară care i se potrivește perfect lui Gheorghe Cocoș, unul dintre interlopii care l-au omorât pe celebrul cascador Florin Mărculescu, în urmă cu 20 de ani. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii halucinate despre temutul interlop care a încercat să-și cumpere grațierea contra sumei de 70.000 de euro. Din câte se pare, Gheorghe Cocoș nu s-a schimbat de-a lungul timpului, chiar dacă și-a petrecut aproape 20 de ani în spatele gratiilor. (NU RATA, AICI: I-AS CĂSĂPI PE CEI CARE MI-AU UCIS TATAL!)

Luminița D, fosta iubită a temutului bărbat și femeia care i-a fost avocat, a făcut dezvăluiri de-a dreptul șocante pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, despre cel care în urmă 20 de ani a îngrozit România.

”Noi ne-am certat de la mașina pe care eu am cumpărat-o de la fratele lui. Numai că lucrurile au degenerat, pe lângă procesul cu mașina, am depus plângere pentru tentativă de omor. A încercat să îmi însceneze un accident de mașină. Mi-a tăiat frânele. Și acum ne judecăm. Pentru că am aflat multe lucruri despre el și pentru că vrea să pună mâna pe un teren, Cocoș a încercat să scape de mine”, a declarat Luminița D., fosta iubită a lui Gheorghe Cocoș, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

A încercat să-și ”cumpere” libertatea cu 70.000 de euro

Criminalii Gheorghe Cocoș și Gabriel Merlă au fost prinși și condamnați la 20 de ani de închisoare, iar în urmă cu ceva timp au fost eliberați, după ce, din pedepse, le-au fost scăzute orele de muncă prestată la penitenciar. Spre sfârșitul pedepsei, ei au încercat de mai multe ori să obțină eliberarea condiționată.

Dintr-unul din dosarele de la instanța de judecată a reieșit un fapt aproape la fel de grav ca abominabila faptă. În timpul mandatului președintelui Traian Băsescu, Gheorghe Cocoș a încercat să-și cumpere grațierea contra sumei de 70.000 de euro. Banii urmau să ajungă la persoane din cadrul Administrației Prezidențiale, a aflat CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Procurorii DNA au intrat însă pe fir, afacerea a fost descoperită, iar toate persoanele implicate au fost condamnate la închisoare. Cocoș a primit o pedeapsă cu executare, care oricum a fost contopită cu cea principală.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)