Iubita lui a murit cu doar o săptămână înainte de nuntă! Ce a descoperit în telefonul ei l-a făcut să plângă

Un tânăr a avut parte de şocul vieţii lui. Logodnica sa a murit cu doar o săptămână înainte de nuntă. Răpus de durere şi în încercarea de a-şi alina tristeţea, bărbatul s-a uitat în telefonul femeii, dar a descoperit ceva şocant.

La doar o săptămână de la moartea iubitei, John Pollo şi-a făcut curaj să se uite în telefonul ei. Spre stupoarea sa, bărbatul a descoperit o imagine cu logodnica lui îmbrăcată în rochia de mireasă, pe care nu a mai apucat să o poarte în biserică. Imaginea l-a redus la lacrimi. Michelle a murit din cauza unei forme rare de cancer. S-a stins din viaţă cu numai o săptămână înainte de nuntă, deci John nu a apucat să o vadă în rochie de mireasă. Erau deja căsătoriţi civil din 2013 şi plănuiau de foarte mult timp să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu, dar soarta necruţătoare nu i-a lăsat să-şi ducă planurile până la capăt. Michelle şi-a făcut foarte multe poze probând o rochie de mireasă, fără să-i spună lui John. Bărbatul a descoperit fotografiile după moartea ei.

Michelle nu a apucat să poarte rochia de mireasă la biserică
Michelle nu a apucat să poarte rochia de mireasă la biserică

„Aceasta este soţia mea în rochie de mireasă, o rochie de mireasă pe care nu am apucat să o văd”, a scris John Pollo, pe Facebook. 

 

 

Angie Voicu

 

Citeste despre:iubita, cancer, iubita cancer, john pollo, michelle pollo, imagini emotionante, fotografie emotionanta


Share On Facebook