Iubita lui Cătălin Botezatu, fără lenjerie intimă la mare. Cum a fost fotografiată Monica Hill

Publicat: 21/08/2018 | 15:27

Aflați într-o vacanță pe litoralul românesc, Monica Hill și Cătălin Botezatu nu se ascund atunci când își arată dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt. Recent, cei doi au petrecut într-un club de fițe din Mamaia, unde frumoasa brunetă și-a făcut apariția într-o rochie care avea două crepeuri senzuale pe șolduri. Și… spre surprinderea multora, ea nu purta lenjerie intimă.

Citește și: Cătălin Botezatu, îndrăgostit până peste cap: ”Îmi bate inima după cineva care e la mare, mare distanță”

Monica Hill a atras toate privirile după ce a mers într-un club aflat la malul Mării Negre într-o ținută elegantă la care nu și-a pus bikini. După cum puteți observa în imaginea suprinsă de un prieten apropiat se văd dungile lăsate de la costumul de baie. Poza fierbinte a ajuns pe conturile de socializare ale modelului.

“🦂💣🔝🚨❤️” este mesajul scris de Monica Hill în dreptul imaginii provocatoare postată pe Instagram.

Citește și: Monica Hill NU neagă relația cu Cătălin Botezatu. Gestul surprinzător făcut de brunetă după ce s-a spus că formează un cuplu

“HOT ✔️”, “Felicitări pentru aceasta relatie!”, “Ești frumoasa🖤” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți în ultimele zile focoasei brunete.

Deși se țin de mână în timpul unor interviuri și  se sărută cu patos pe obraz, asemenea unor îndrăgostiți, în fimările postate pe Instagram Stories, nici Monica Hill și nici Cătălin Botezatu nu au confirmat relația de iubire.

Monica Hill a reprezentat Romania la cea de 46-a editie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfasurat in Hurghada, Egipt. Competitia a avut loc la inceputul acestui an. Modelul a prezentat colectiile mai multor creatori de moda, printre care si cele ale lui Catalin Botezatu.