Iubita lui Cătălin Botezatu, goală-pușcă! Monica Hill a renunțat complet la haine

Publicat: 31/08/2018 | 13:10
Iubita lui Cătălin Botezatu, goală-pușcă! Monica Hill a renunțat complet la haine

Iubita lui Cătălin Botezatu s-a pozat complet goală! Monica Hill a publicat o fotografie în care apare în costumul Evei, spre deliciul fanilor ei. Manechinul a postat imaginea pe rețelele de socializare și a fost nevoită să-și acopere sânii cu o bandă neagră.

Monica Hill a pozat nud pentru o ședință foto. Pe trupul complet gol, iubita lui Cătălin Botezatu are o plasă de pescuit, care nu acoperă nimic, însă, spre fericirea multor admiratori de-ai superbei brunete. Iubita lui Bote a postat imaginea pe o pagină de socializare, dar a fost nevoită să o cenzureze, întrucât risca să-i fie șters contul dacă publica imaginea cu părțile intime la vedere. Chiar și așa, imaginea sexy a făcut senzație printre fanii brunetei.

Cătălin Botezatu și Monica Hill nu-și ascund relația

Monica Hill și Cătălin Botezatu nu se ascund atunci când își arată dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt. Recent, cei doi au petrecut într-un club de fițe din Mamaia, unde frumoasa brunetă și-a făcut apariția într-o rochie care avea două crepeuri senzuale pe șolduri. Și… spre surprinderea multora, ea nu purta lenjerie intimă. Monica Hill a atras toate privirile după ce a mers într-un club aflat la malul Mării Negre într-o ținută elegantă la care nu și-a pus bikini. (VEZI AICI IMAGINI)