Iubita lui Gheorghe Turda a făcut dezvăluirea: ”Va ști lumea ce, deocamdată, știm doar noi!”

Publicat: 23/04/2018 | 16:43

Iubita i-a făcut lui Gheorghe Turda, de ziua lui, unul dintre cele mai frumoase cadouri. Nicoleta Voicu este solista de muzică pupulară care a recunoscut, de curând, relația pe care o are cu Gheorghe Turda. Artista i-a făcut o declarație de dragoste.

Gheorghe Turda (70) și Nicoleta Voicu (47) au ținut relația departe de ochii lumii, mai ales având în vedere că amândoi au traversat momente mai puțin plăcute, din punct de vedere romantic.

Nicoleta a trecut printr-un divorț, în timp ce Gheorghe Turda a eșuat la ultima relație, pe care o avusese cu mama Alinei Pușcaș.

„Va ști lumea ce, deocamdată, știm doar… noi! Octombrie, 25 octombrie. Iubirea s-a născut în… toamnă. Și-au trecut zile, multe zile. Și zilele s-au făcut luni.

Mesaje, apeluri si dorința de a spune ” Da!” Nu acel da din fața stării civile, ci acel „Da!” de a fi împreună. (…) Am lăsat lumea în… lumea ei și mi-am urmat destinul.

Am spus „Da!”, vreau sa fiu fericită! Și am dat curs IUBIRII mele.

N-a fost ușor și nici nu este. Dar va ști lumea ce, deocamdată, știm doar… NOI. La mulți ani, iubire!”, este mesajul pe care Nicoleta i l-a transmis lui Gheorghe Turda.

Citește și...