Iubita lui Irinel Columbeanu, mărturisiri cu subînțeles? ”Dacă ai bani în portofel…”

Publicat: 28/11/2018 | 20:37

Iulita lui Irinel Columbeanu a făcut recent niște mărturisiri cu subînțeles care le-a dat de gândit curioșilor. Controversata relație dintre Oana Cojocaru și omul de afaceri a fost văzută cu ochi răi de la bun început, iar acum speculațiile sunt din ce în ce mai dese după ultima postare făcută de brunetă. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

„Dacă ai mâncare în frigide, haine pe tine, un acoperiş deasupra capului şi un loc unde să dormi, eşti mai bogat decât 75% din oamenii de pe planetă.

Dacă ai bani în portofel şi poţi merge oriunde îţi doreşti, te numeri printre cei 18% cei mai bogaţi oameni din lume.

Dacă eşti sănătos, eşti mai binecuvântat decât oamenii care vor muri săptămâna asta.

Dacă poţi citi acest mesaj şi să îl înţelegi, eşti mai norocos decât cele trei miliarde de oameni care nu pot vedea, nu ştiu să citească sau suferă de retard mental.

Viaţa nu înseamnă să te plângi, ci e de despre celelalte o mie de motive să fii fericit şi recunoscător”, a transmis iubita lui Irinel Columbeanu. (CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU ȘI OANA COJOCARU, PREZENȚI LA UN EVENIMENT ORGANIZAT DE CĂTĂLIN BOTEZATU. CUM S-AU AFIȘAT MILIONARUL ȘI MULT MAI TÂNĂRA SA IUBITĂ)

Cum s-au cunoscut Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru

Controversata relație dintre Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru devine din ce în cea mai serioasă. Milionarul s-a săturat să facă ”naveta” până în cartierul Militari, acolo unde Oana stătea cu chirie. Așa că i-a propus iubitei sale să se mute în vila lui, din Izvorani, iar Oana a acceptat fără probleme. Mai ales că Irinel i-a făcut toate poftele în ultima vreme. Unde mai pui că afaceristul o ajută pe Oana Cojocaru și în cariera de model.

Irinel Columbeanu a mărturisit că a cunoscut-o pe Oana la un festival de modă, unde el era un simplu spectator, iar ea defila pe podium. Acesta a reținut chiar și hainele cu care era îmbrăcat manechinul. (VEZI ȘI: OANA COJOCARU, SPERIATĂ ȘI ÎNGROZITĂ PE MARGINEA DRUMULUI ÎN MIEZUL NOPȚII. GESTUL NEAȘTEPTAT FĂCUT DE IRINEL COLUMBEANU)

Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.

Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin.

După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu.

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu la o emisiune TV. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...