Oana Cojocaru, speriată și îngrozită pe marginea drumului în miezul nopții. Gestul neașteptat făcut de Irinel Columbeanu

Publicat: 22/08/2018 | 08:17

Frumosul model care i-a cucerit inima lui Irinel Columbeanu a trăit clipe teribile, după ce a fost surprinsă singură într-o benzinărie de pe marginea Drumului Național 1, la câțiva kilometri de Izvorani. După minute bune în care Oana Cojocaru era vizibil speriată, ea l-a sunat pe afacerist, care a venit imediat la ea.

Oana Cojocaru, speriată și îngrozită pe marginea drumului în miezul nopți

Deocamdată nu se știe cum a ajuns Oana Cojocaru în acea benzinărie singură, cu o valiză în mână și ce anume a speriat-o îngrozitor, însă, e cert că Irinel Columbeanu a venit într-un suflet la ea, după ce l-a sunat, scriu cei de la spynews.ro.

 “Nu îmi închide, stai cu mine la telefon, te rog! Vino să mă iei, te rog!”, a spus Oana Cojocaru alarmată, conform sursei citată mai sus.

La doar 10 minute distanță, Irinel Columbeanu și-a făcut apariția în locul în care se afla bruneta. El a venit cu un autoturism care nu costă sute de mii de euro și, fără să schimbe prea multe replici, Oana Cojocaru și-a pus repede trolerul pe bancheta din spate, iar ea s-a urcat în dreapta afaceristului, pe care l-a implorat să demareze din acea benzinărie.

Citește și...