Iubitul Elenei Băsescu a răvășit mall-ul ca să găsească un pulover pentru ”tata-socru”!

Publicat: 23/12/2018 | 23:12

Cătălin Tomată, iubitul Elenei Băsescu, e foarte activ în preajma sărbătorilor. Are o iubită frumoasă, care i-a dăruit vara aceasta un copil, are mulți prieteni, dar și un ”tată-socru” pe care nu e uşor, probabil, să îl mulțumești: Traian Băsescu. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Așa că Tomată, așa cum este supranumit, s-a urnit din casă pentru a cumpăra cadouri. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu ”ginerele” fostului președinte, care a răvăşit mall-ul în căutarea unui pulover pentru ”tata-socru”!

Iubitul Elenei Băsescu a verificat atent mai multe articole, dar, după culoarea unuia dintre ele, violet, pare-se că ”Tomată” îi pregătește cadoul perfect lui Traian Băsescu! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Este cunoscut faptul că, la alegerile pentru al doilea mandat al fostului șef de stat, atât el, cât și cei care i-au fost alături, au dus o campanie electorală în care din ținută nu a lipsit culoarea violet, piesa de rezistență fiind cravata. Iar ”Tomată” a intrat în magazinul Adinei Buzatu, de unde i-au făcut cu ochiul câteva pulovere. Între care, unul violet.

(CITEȘTE ȘI: ELENA BĂSESCU ȘI CĂTĂLIN TOMATĂ, PRIMA APARIȚIE LA NUBA DUPĂ CE MEZINA PREȘEDINTELUI A NĂSCUT!)

Iubitul Elenei Băsescu le-a luat la rând pe toate, le-a pipăit, sub atenta supraveghere a vânzătoarei, care i-a prezentat toate modelele și toate culorile. Cel violet are un loc aparte și, probabil, Tomată și-a zis că ar da “lovitura” cu cel care a fost mână de fier în politica românească. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Sigur, ochii i-au ”picat” și pe alte produse, pe care le-a studiat cu atenție. În mână avea o plasă, pesemne găsise un alt cadou, într-un alt magazin.

Cine este “Tomată”, iubitul fiicei lui Traian Băsescu

Elena Băsescu are o relație de aproape un an cu tânărul afacerist Cătălin Gheorghe. Cunoscut în lumea mondenă sub porecla Tomată, Cătălin este mai tânăr cu 12 ani decât Elena și e patronul unui restaurant de fițe din București. Cătălin Gheorghe are 26 de ani și a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

(VEZI AICI: EBA A AJUNS PATRONEASĂ LA PIZZERIA LUI ”TOMATĂ”!)

Cătălin provine dintr-o familie înstărită însă a încercat să fie pe picioarele lui. A început cu o pizzerie și o shaormerie, care i-au mers bine și i-au adus și porecla de ”Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate ”Tomato”.

Povestea de dragoste dintre Eba și Cătălin Gheorghe a început în vara lui 2017 și, în luna februarie, fiica fostului președinte anunța că este însărcinată din nou.

Eba şi “Tomată” sunt părinţii unei fetiţe de nota 10

„Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris Elena Băsescu, pe pagina sa de Facebook, la vremea aceea.

(CITEȘTE ȘI: NOUL ”GINERE” AL LUI TRAIAN BĂSESCU E FOTOMODEL LA BUCUR OBOR!)

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a adus pe lume, pa 4 iunie, cel de-al treilea copil al său. Fetiţa se numeşte Anastasia, s-a născut la ora 7:52 şi la naştere a avut 3,7 kg şi 53 de centimetri. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Anunțul a fost făcut de fericitul bunic, Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Elena Băsescu mai are doi copii – Sofia Anais (4 ani) şi Traian Jr. (2 ani), din căsătoria cu Bogdan Ionescu. Cei doi au divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...